Skandinaviens största kakel- & badvaruhus

Besöksadress: Sockenvägen 289 i Årsta/Stockholm


Butiken

I vår 2.800 m² stora butik finner du marknadens bredaste sortiment av kakel, klinker, mosaik och badrumsinredning. Här kan du bland annat inspireras av närmare 130 stycken uppbyggda badrumsmiljöer med kakel, badrumsmöbler, duschväggar m.m. Vissa av dessa badrum har vatten och avlopp så att du kan testa duschar, blandare m.m. Utöver badrumsmiljöerna finner du här också våra avdelningar för golvklinker, mosaik och kökskakel. 

Vi lagerhåller närmare 3.500 st. artiklar i Årsta för att våra kunder på önskad tid ska kunna hämta sina varor eller få dem utlevererade. Badrumsinredning är i regel beställningsvaror där leveranstiden normalt är 2-4 veckor efter order.

Kakel i alla rum

Vi har ett heltäckande sortiment av plattor för alla hemmets rum och utrymmen. Direkt innanför entrén i utställningen har vi därför byggt upp ett hus med 6 olika utrymmen som vi inrett med vackra kakel- och klinkerplattor för att inspirera till användning av detta fina material nästan överallt i ditt hem.

Vår inredningsaccessoaravdelning

För den viktiga sista touchen i ditt badrum eller kök kan du i vår butiksdel för inredningsaccessoarer finna allt från härliga handdukar, handkrämer till doftljus och badbomber.

Kafé och lekhörna

Vi har två kaféer i utställningen där du i lugn och ro med en kopp kaffe eller té kan smälta intrycken, bläddra i inspirerande inredningsmagasin m.m. Vi har också en lekhörna där besökande barn kan titta på film och leka. 

Parkering

För dig som kommer med bil och besöker vår butik har vi 60 fria parkeringsplatser vid entrén till butiken. 2 timmars fri parkering med p-skiva. Har du ingen egen p-skiva så kan du hämta Kakelspecialistens egen i entrén. Vid uthämtning av material kör du till baksidan av huset och parkerar där.

 

Visa plattor +