Ecosystem

Systemkod; SK:749

Systemet är speciellt framtaget med enbart EC 2 produkter med mycket låga emissioner och därmed mycket användarvänliga. Intelligenta recept med lättviktsmaterial som ger upp till 60 % lägre materialåtgång och upp till 40 % mindre vikt vid transport och bearbetning. Produktrecept som ger mindre damm samt ekologiska och effektiva framställningsprocesser.

1

UNDERLAG
Underlaget kan vara av exempelvis betong, lättbetong, puts, gips, gipsskivor, hårdskumplattor och skall vara torrt, jämnt och rengjort från damm och smuts.

 

2

PRIMER - SOPRO GD 749
Börja med att rolla eller pensla GD 749 över hela ytan, låt det därefter torka i ca 10 minuter tills en klar, blank film framträder. Materialåtgång ca 150 g/m², beroende på underlag.

 PRIMER - SOPRO GD 749

3

AVJÄMNINGSMASSA – FS 15 PLUS
Om underlaget behöver jämnas till så är den självutjämnande avjämningsmassan FS 15 plus utmärkt.

 Tätskikt DSF 623

4

FÄSTMASSA– SOPRO FKM XL
Stryk nu ut ett kontaktskikt, med Sopro FKM XL för optimal vidhäftning. Använd den släta sidan av tandspackeln. Vänd därefter på tandspackeln och använd den tandade sidan för att kamma ut fästmassan med. Obs! Kamma inte ut mer fästmassa än du hinner montera plattor på inom de närmsta 10 till 15 minuterna.

 FÄSTMASSA– SOPRO FKM XL

5

FOGMASSA – FL
Plattorna kan fogas med Sopro FL eller med Sopro Brillant®.

 FOGMASSA – FL

Prioritering av återvinningsbara förpackningar som består av endast ett material eller av sammansatta material som är lättseparerade. För mer information se Sopro miljöbroschyr.

Visa plattor +

Close