Tung belastning

Systemkod; SK:420

Ett unikt system speciellt anpassat för miljöer med tunga statiska eller rullande laster som t.ex. industri-, lager- och verkstadsgolv. SoproDur® HF-produkter säkerställer att erforderlig vidhäftning, full bruksfyllning och hög tryckstyrka uppnås.

1

UNDERLAG
Golvet skall vara lämpat för tilltänkt verksamhet samt torrt, starkt och fritt från gammal ytbeläggning, t.ex. färg, olja och lack som kan försämra vidhäftning.

 

2

PRIMER - SOPRO GD 749
Börja med att rolla eller borsta ut GD 749 över hela ytan. Låt det därefter torka i ca 10 minuter tills en klar, blank film framträder.

 PRIMER - SOPRO GD 749

3

AVJÄMNINGSMASSA – SOPRODUR® HF-S 563
Om golvet är ojämnt förordar vi HF-S som är en självutjämnande avjämningsmassa. Den torkar snabbt och är gångbar redan efter 2 till 3 tim.

 AVJÄMNINGSMASSA – SOPRODUR® HF-S 563

4

FÄSTMASSA– SOPRO VF HF 420
Stryk nu ut ett kontaktskikt med VF HF 420. Använd den släta sidan av tandspackeln. Vänd därefter på tandspackeln och använd den tandade sidan för att kamma ut fästmassan med. Obs! Kamma inte ut mer fästmassa än du hinner montera plattor på inom de närmsta 10 till 15 minuterna.

 FÄSTMASSA– SOPRO VF HF 420

5

FOGMASSA – SOPRODUR® HF 30
Efter ca 2 tim kan plattorna fogas med HF 30.

 FOGMASSA – SOPRODUR® HF 30

Keramiska plattor i utrymmen med tunga belastningar bör vara av klassificering A1a eller enligt SS EN 14411:2007. Plattans tjocklek bör vara minimum 12 mm.

Visa plattor +

Close