Vinn 2 biljetter till Stockholm Furniture Fair i februari!

Mellan den 14 - 20 januari tävlar vi ut biljetter som ger dig och en vän tillträde till årets stora möbelmässa Stockholm Furniture Fair, en heldag någon gång mellan 4-8 februari, du väljer själv vilken av dagarna.

Kakelspecialisten kommer självklart finnas på plats och visa upp de senaste kakelnyheterna och trenderna för år 2020 i monter A24:1.

För att tävla:
Allt du behöver göra för att ha chans att vinna är att besvara frågan i formuläret nedan samt lämna dina kontaktuppgifter. 
Två utvalda vinnare får två biljetter vardera till mässan. Dessa kontaktas den 30 januari! 
Se till att hålla koll i din mailkorg!

Vinn 2 biljetter till Stockholm Furniture Fair i februari!

"Stockholm Furniture & Light Fair är världens ledande mötesplats för Skandinavisk design! 80 % av utställarna representerar företag från de skandinaviska länderna. Här visas de senaste trenderna och nyheterna först.Mässans hallar är fyllda till bristningsgränsen av möbeldesign och belysning för både offentlig- som hemmiljö."

Tävla här!

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att besvara frågan nedan samt lämna dina kontaktuppgifter.

TÄVLINGSFRÅGA: VARFÖR VILL DU VINNA BILJETTER TILL MÖBELMÄSSAN STOCKHOLM FURNITURE FAIR?


  • Genom att delta i tävlingen godkänner jag också att få Kakelspecialistens trendrapporter och nyhetsbrev.
    Jag kan när som helst avanmäla mig från utskicken. Läs mer i vår personuppgiftpolicy här.
Skicka in ditt svar

Tävlingsvillkor >>

Tävlingen pågår mellan den 14 - 29 januari. För att vara med och tävla behöver man lämna sitt namn, kontaktuppgifter samt besvara tävlingsfrågan.Två vinnare kommer att utses efter den 29 januari. Antsällda på Kakelspecialisten får ej deltaga i tävlingen. Vinnarna kommer att kontaktas via mail och/eller telefon 30 januari. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att delta i tävlingen godkänner man även att motta Kakelspecialisten nyhetsutskick och trendrapporter. Man kan när som helst avanmäla sig från dessa utskick.