Victorian Floor Tiles

Victorian Floor Tiles

Vi erbjuder ett stort sortiment Victorian Floor tiles från franska anrika tillverkaren Winckelmans Sortimentet innehåller många olika storlekar i den mindre skalan och här återfinns ett stort antal olika former. Det möjliggör mönsterläggning och att skapa traditionella golv och inredning..

Winckelmans är en fransk traditionell klinkertillverkare som funnits sedan 1894. De tillverkar en matt genomfärgad oglaserad klinker med rakskurna kanter, sk. Victorian floor tiles. Plattorna består av naturligt ingredienser främst lera från Frankrike. 

Eftersom plattorna är genomfärgade så är kulören alltid lika oavsett tjocklek och du kan lita på samma kulör vid återbeställning år efter år. 

Typiska projekt för denna typ av plattor är både offentliga och privata, det kan handla  och restauranger, butiker, fastigheter och privata badrum m.m. De passar även bra på golv med högt slitage. 

Kontakta oss gärna på Kakelspecialisten Projekt för att få mer information och prover på Winckelmans sortiment av Victorian floor tiles.

 

 

 

Close