Badkar

Här hittar du massor med inspiration kring badkar till ditt nya badrum. Bläddra igenom bilderna för att hitta det som passar just din stil. Några av de varumärken vi tillhandahåller är Duravit, Alterna, Svedbergs & Villeroy & Boch.

 • Badkar

  Bassini Pool från Langenfeld

  Bassino Pool är som namnet nämner ett stort badkar. Måtten är hela 200 x 100 centimeter. Designen är minimalistisk och modern. 

   

 • Badkar

  Norrviken från Nordhem

  För dig som söker ett minimalistiskt, men samtidigt karaktäristiskt badkar, är Norrviken det ultimata valet. Kombinationen av välvda linjer och mjuka kurvor skapar ett badkar med en personlig och utmärkande form. Den smala sargen adderar en känsla av lätthet medan materialet Lucite® garanterar högsta kvalitet och snygg ytfinish.

   

 • Badkar

  Klarvik från Nordhem

  Klarvik representerar det bästa av två världar. Karet har det fristående badkarets exklusivitet och är samtidigt så lättplacerat att det ryms i det medelstora badrummet. Badkaret har en rak baksida som med fördel placeras mitt på väggen och en rundad framsida med ett frikostigt uttryck Klarvik är tillverkat av Lucite® för utomordentlig slitstyrka och en snygg slutfinish. Badkaret är tillverkat i ett enda stycke utan synliga skarvar vilket ytterligare förstärker känslan. Bakstycket är öppet mot vägg vilket gör det möjligt att placera blandaren direkt på sargen. 

   

 • Badkar

  Cape Cod från Duravit

  Cape Cod, som ligger i New England på USA’s östkust, inger en oförglömlig känsla. Regionen är känd för sina långsträckta stränder, kristallklart vatten och otämjd natur. Detta är inspirationen till Cape Cod, den nya badrumsserien från Philippe Starck och Duravit. Cape Cod eliminerar alla hinder mellan inom- och utomhus, vilket gör naturen till en permanent del av badrummet, med organiska former och autentiska material som massivt äkta trä och varm keramik. Med Cape Cod har Starck och Duravit återuppfunnit badrummet som en plats för föryngring av sinnet, kroppen och själen.

   

   

 • Badkar

  Oval från Svedbergs

  Oval är ett designsamarbete mellan Svedbergs och Pelican Copenhagen. Den mjuka formen och väl tilltagna djupet innebär ergonomi och badupplevelser utöver det vanliga. Det är materialet gjutmarmor som möjliggör karens unika form, storlek och inbyggda funktioner.

   

 • Badkar

  Karlstad från Copenhagen bath

  Serien Karlstad designet för maximal komfort och passar perfekt i det moderna badrummet. Det höga ryggstödet ger perfekt stöd för din rygg, när du ligger och kopplar av i ditt nya badkar. Utförd i massiv Acovi®komposit.

   

 • Badkar

  Porla från Svenska badkar

  Bubblande vatten på litet utrymme. Porla är specialdesignat för dig som vill ha ett hörnbadkar på en minimal yta. Endast 150 x 100 cm behövs för att få plats! Porlas spännande form, och möjligheten att välja höger- eller vänstervariant gör det möjligt att hitta en placering i ditt badrum även om skåp eller toaletten skulle stå i vägen.

   

 • Badkar

  Round från Svedbergs

  Precis som namnet antyder är detta ett runt badkar. Vad namnet däremot inte antyder är att det är en modell med mycket utrymme. Som du ser är karet utrustat med två huvudkuddar. Det är ingen tillfällighet.

   

> Tillbaka ett steg> Ställ en fråga

Stäng

Close