Badkar

Här hittar du massor med inspiration kring badkar till ditt nya badrum. Bläddra igenom bilderna för att hitta det som passar just din stil. Några av de varumärken vi tillhandahåller är Duravit, Alterna, Svedbergs, Villeroy & Boch, Copenhagen Bath, Nordhem m.m. Det här är bara ett litet urval, vill du se mer besök vår butik.

 • Badkar

  LUV från Duravit

  Luv badkar är designad av Cecilie Manz som kombinerar nordisk minimalism med tidlös elegans och mjuka former  Luv kännetecknas av precisa, tydliga och fina former och kanter. Designerns ursprungliga vision för den här serien var en vattenfylld skål på ett bord. Resultatet är ett nytt designspråk som är både minimalistiskt och elegant och kan tolkas på ett högst individuellt sätt.

   

 • Badkar

  Norrviken från Nordhem

  För dig som söker ett minimalistiskt, men samtidigt karaktäristiskt badkar, är Norrviken det ultimata valet. Kombinationen av välvda linjer och mjuka kurvor skapar ett badkar med en personlig och utmärkande form. Den smala sargen adderar en känsla av lätthet medan materialet Lucite® garanterar högsta kvalitet och snygg ytfinish.

   

 • Badkar

  Klarvik från Nordhem

  Klarvik representerar det bästa av två världar. Karet har det fristående badkarets exklusivitet och är samtidigt så lättplacerat att det ryms i det medelstora badrummet. Badkaret har en rak baksida som med fördel placeras mitt på väggen och en rundad framsida med ett frikostigt uttryck Klarvik är tillverkat av Lucite® för utomordentlig slitstyrka och en snygg slutfinish. Badkaret är tillverkat i ett enda stycke utan synliga skarvar vilket ytterligare förstärker känslan. Bakstycket är öppet mot vägg vilket gör det möjligt att placera blandaren direkt på sargen. 

   

 • Badkar

  Viu från Duravit

  Viu är en serie från Duravit som innehåller bland annat badkar och badrumsmöbler. Serien är stilren och minimalistisk och möblerna bärs av stålställningar. Elegans och hotellkänsla. Finns i kulören champagne och black.

   

 • Badkar

  Hammershus från Copenhagen Bath

  Exklusiv äggformad design badkar i Acovi komposit med matt finish. Badet kommer med sil i samma Acovi komposit. Acovi är en mycket hygienisk produkt som är helt utan porer, där smuts kan samla sig. Badkaret är därför enkelt att underhålla med dagliga rengöringsmedel.

 • Badkar

  Savon från Svedbergs

  Nya rymliga och exklusiva badkaret Savon är utformat i ett förstklassiskt material. Solid surface har mycket hög slitstyrka och fördelaktiga hygienegenskaper tack vare sitt speciella ytskikt. Materialet ger dessutom en sidenmatt och fin linje på möbeln. Väl tilltagen bredd på 80 cm och baddjup på 45 cm ger dig en skönare badupplevelse. Savon är utrustad med matchande bottenventil i vitt.

   

 • Badkar

  Nova från Alterna

  Alterna Nova badkar i högblank sanitetsakryl.Extra djupt och med ventilen placerad i mitten för ökad komfort.

   

   

 • Badkar

  Classic från Svedbergs

  Badkar Classic Bekvämt och snyggt badkar i klassisk design med tassar. Den lite högre kortsidan ger ett skönt stöd för ryggen. Tassarna finns i krom, mässing, brons och vit matt.

   

> Tillbaka ett steg

Close