Badrumsmöbler

Här hittar du massor med inspiration kring badrumsmöbler till ditt nya badrum. Bläddra igenom bilderna för att hitta det som passar just din stil. Några av de varumärken du hittar på Kakelspecialisten är Svedbergs, Vedum, Dansani, Duravit och många fler - totalt 46 stycken. I butiken har vi cirka 140 badrumsmöbler exponerade.

 • Badrumsmöbler

  Forma från Svedbergs

  Ett nytt sätt att köpa badrumsmöbler, mixa och matcha som du vill.  Ett annorlunda sätt att tänka där Svedbergs har satt dig i förarsätet. Du bestämmer stil, fronter, skåp, färger, material, bredder, djup och detaljer.

   

 • Badrumsmöbler

  Badrumsmöbler från Haven

  Ett helt nytt varumärke inom badrum - Haven. Badrummöblerna tillverkas i Halland och är designade av världskända Note Design Studio. Möblerna genomsyras av enkel design och inspiration hämtas från den japanska och skandinaviska inredningen. Haven genomsyras av ett hållbarhetstänk där du bland annat kan byta sidorna istället för att byta hela möbeln. 

  I butiken kan du se tre Haven möbler.

   

 • Badrumsmöbler

  Badrum Calidris från Dansani

  Dansani Calidris badrumsmöbler har en hög kvalitet. Calidris är för livsnjutare, som vill unna sig de bästa naturmaterialen och själva begreppet för dansk design. Serien är skapad utifrån en enda tanke: Skapandet av en komplett serie möbler, vilket gör det möjligt att inreda funktionellt och snyggt oavsett rummets storlek och form.

  Den grundläggande formen i Calidris är kvadratisk 20x20 cm. Baserat på denna princip har serien utvecklats i en mängd olika artiklar. Designuttrycket är enhetligt i alla möbler, men de finns i flera olika djup, bredd och höjd. De eleganta linjerna fortsätter i ett antal enkla och dubbla tvättställ som lätt anpassas till exakt den lösning som du vill ha. I serien ingår också ett brett utbud av valfria skåp, matchande speglar och olika typer av belysning, vilket gör det både lätt och roligt att inreda ditt badrum, oavsett storlek och struktur.

 • Badrumsmöbler

  Badrum Mezzo från Vedum

  Mezzo står för både personlig design och funktionell användbarhet. När Jesper Ståhl formgav serien för Vedum började han med de små formaten och arbetade sig uppåt, vilket gjort att symmetrin och linjerna håller ihop på ett fint sätt. Tvättställen är generösa men ändå lättplacerade, eftersom de är lite grundare än vanligt. Komplettera med luckan Line med snedfrästa spår för att skapa ett dynamiskt uttryck.
   
 • Badrumsmöbler

  Mezzo Thea från Vedum

  Badrumsmöbel Mezzo står för både personlig design och genomtänkt funktion. Tvättställen är generösa men ändå lättplacerade, eftersom de är lite grundare än vanligt. Mezzo är designad för Vedum av Jesper Ståhl och vann ELLE Decoration Swedish Design Awards 2018 i kategorin Årets badrum. Mezzo levereras monterad. 2019 nya kulören Thea i skogsgrönt.

 • Badrumsmöbler

  Badrumsmöbel YOU från Dansani

  Med nya Dansani YOU kan du skapa ditt personliga drömbadrum, Du kan välja en av tre olika stilarter: Vintage, Urban eller Classic, eller blanda dem kors och tvärs för att få en helt personlig stil. Släpp loss fantasin och create your personal space.

 • Badrumsmöbler

  VIU från Duravit

  Nya Viu från tyska Duravit är en elegant serie som innehåller badrumsmöbler, förvaring och badkar m.m. Rökfärgat glas,  smäckra stålställningar och elegant design.
   
 • Badrumsmöbler

  Badrumsserien Anno från Vedum, ny tidlös serie med mycket möbelkänsla, gedigna material och moderna funktioner.  En möbel som du dessutom kan använda i hemmets alla rum. I serien finns tvättställspaket  i två bredder med tvättställsskiva i kompositsten samt förvaringsskåp, högskåp och vägghylla. Du kan välja kulörer och uttryck, så att Anno kommer till sin rätt både i moderna och traditionella miljöer. Passar dig som vill ha ett tidlöst badrum med skandinavisk funktionell enkelhet. Designad för Vedum av Jesper Ståhl.

  Anno finns i bredderna 700 och 1300 mm. 

> Tillbaka ett steg

Close