Badrumsmöbler

Här hittar du massor med inspiration kring badrumsmöbler till ditt nya badrum. Bläddra igenom bilderna för att hitta det som passar just din stil. Några av de varumärken du hittar på Kakelspecialisten är Ballingslöv, Vedum,Alterna, Villeroy & Boch & Duravit.

 • Badrumsmöbler

  Serie Artis från Villeroy & Boch

   

  Geometri är grunden för denna häftiga serie. Dem geometriska formerna skapar en personlig snygg touch. En delikat ljushet understryker det moderna utseendet. Skapa ett mer färgstarkt och exklusivt utseende för ditt badrum med de nya Artis ytbehandlade tvättställ. Det nya Artis-färgkonceptet utvecklades tillsammans med den tysk-danska inredningen Gesa Hansen. Inspirerat av det överdådiga kalejdoskopet av säsongens färger i Paris har den hyllade designern skapat 12 nya trendfärger i nyanser av grönt, gult, rosé och blått. Samlingen avrundas harmoniskt med ytterligare tre neutrala nyanser. Den färgade ytterytan har en exklusiv silkesmatt glasyr och en exakt och fin kant. Inne i bassängen skapar klassisk elegant vit alpin en glansig glans.

 • Badrumsmöbler

  Simple från Ballingslöv

  Serien Simple från Ballingslöv gör det enkelt för dig som ska investera i en ny badrumsinredning. Valen är få, men du kan känna dig lugn med att du får en prisvänlig möbel av högkvalitet och en design som är stram och enkel, vilket gör att den passar i alla sorters miljöer. Simple finns i kulörerna vit och mörkgrå och de utföranden du kan välja mellan är med lucka och hylla eller med låda. Kommoden är lätt att placera även i de mindre badrummen då det grundaste djupet på kommoden endast mäter 343 mm.

   

 • Badrumsmöbler

  Serie Calidris från Dansani

  Design, som anpassar sig efter dina behov. Med Calidris får du en exklusiv möbelserie för alla rum oavsett storlek och form. En nyhet är att du kan få din badrumsmöbel i exakt den kulör du vill ha.

   

 • Badrumsmöbler

  Serie Mezzo från Vedum

  Mezzo står för både personlig design och funktionell användbarhet. När Jesper Ståhl formgav serien för Vedum började han med de små formaten och arbetade sig uppåt, vilket gjort att symmetrin och linjerna håller ihop på ett fint sätt. Tvättställen är generösa men ändå lättplacerade, eftersom de är lite grundare än vanligt. Komplettera med luckan Line med snedfrästa spår för att skapa ett dynamiskt uttryck.
   
 • Badrumsmöbler

  Serien Flow från Vedum

  Badrumsserien Flow är designad för Vedum av Jesper Ståhl. Det är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner. Du kan välja tvättställ i det stenliknande materialet Top Solid eller porslin. Oavsett vilket är Flow en serie för dig som sätter värde på genomtänkta inredningsdetaljer och personlig design.

   

 • Badrumsmöbler

  L-Cube från Duravit

  text kommer 

 • Badrumsmöbler

  Serie Sekel från DuoBad

  Från början var Sekel tänkt som en romantisk serie. En kombination av mycket hög kvalitet och känsla av beständig lyx genom ett antal årtionden. Ambitionen finns kvar, men har utvecklats vidare. Den är fortfarande en ögonfägring. DuoBad tummar heller inte på bästa möjliga kvalitet. Men den har med åren också fått nya dimensioner. Alla är individuella och en stark bidragande orsak till varför man just väljer Sekel.
   
 • Badrumsmöbler

  Serie Modula från Temal

  Modula-serien är en prisbelönt retro-möbel designad av den finske formgivaren Antti Nurmesniemi, och framtagen för att fira Temals snart 100-åriga historia. I Modula-serien möter Antti Nurmesniemis retro-tvättställ 2010-talets lätthet. Den svarta rörstommen bär tvättstället och låter den lysa som en blomma. Lätta hyllstrukturer kompletterar helheten och håller helheten fräsch och modern - retromodern. Nurmesniemi var en förespråkare för funktionalitet och Modulas design följer människans naturliga tvättposition, som är ellipsformad och uppkommer när vi för händerna under blandaren och tvättar ansiktet.

   

> Tillbaka ett steg> Ställ en fråga

Stäng

Close