Blandare

Här hittar du  inspiration kring blandare och kranar till ditt nya badrum. Bläddra igenom bilderna för att hitta det som passar just din stil. Några av de varumärken vi tillhandahåller är Tapwell, Hansgrohe, Primy, Mora, Vola m.m. Det här är bara ett litet urval, vill du se mer besök vår butik.

 • Blandare

  Denna blandaren från Miller har en "levande" ytbehandling som förändras över tid och får vacker patina. Mässing ger värme till ditt badrum.

   

 • Blandare

  Tvättställsblandare Evo Waterfall från Tapwell med mjuka former och vattenfallsflöde. Vattenfallsflöde skapar lugn. Perfekt för dig som vill kombinera den japanska stilen med en modern tvist.

   

 • Blandare

  Ettgrepps tvättställsblandare från serien Elys från Tapwell i kantig exklusiv design.

   

 • Blandare

  Axor Starch Organic från Hansgrohe

  Axor Starck Organic skapar en harmoni mellan design och teknologi, ekologi och ekonomi. Den unika, organiskt-minimalistiska designen signerad Philippe Starck har skulpturell kraft och följer denna grundprincip. Mjuka former och flytande övergångar kombinerat med intelligenta funktioner, sinnlighet med ekologiska värden. Harmoni står också för mångsidigheten: 

   

 • Blandare

  Oxford från Duschbyggarna

  En klassisk gammaldags engelsk modell som lyxar till badrummet. Den bronsiga kulören hjälper till att få blandaren att se extra exklusiv ut, även om blandaren finns tillgänglig i fler kulörer.

 • Blandare

  Mora Rexx från Mora

  Mora Rexx är essensen av skandinavisk design och funktionalitet. Serien är minimalistisk och med enkelheten i fokus. Dess precision är dess innovation. När tradition och hantverk samsas med moderna tillverkningsmetoder och inspirerande formgivning, blir resultatet Mora Rexx. Här i form av en vacker tvättställsblandare med smart funktionalitet och förhöjd fot.

  Fotograf: Petra Bindel

 • Blandare

  HV1 från Vola

  Vola är ett välkänt kvalitetsvarumärke från Danmark, designen är signerad Arne Jacobsen. HV1 är en engreppsblandare som finns i krom, borstat krom och rostfritt stål. Höjd 120 mm. Det här är en riktigt klassiker.

   

   

 • Blandare

  Tara från Dornbracht

  Tara är den tidsenliga tolkningen av en designikon. Evolution i design och arkitektur, nya ytor och färger. Det är små ändringar, fina detaljer. Men det är just dessa detaljer som gör Tara så speciell. Tara verkar ännu elegantare. Allting med målsättningen att betona det perfekt geometriska, symmetriska och klara formspråket och koncentrera det på nytt.

   

> Tillbaka ett steg

Close