Blandare

Här hittar du massor med inspiration kring blandare och kranar till ditt nya badrum. Bläddra igenom bilderna för att hitta det som passar just din stil. Några av de varumärken vi tillhandahåller är Tapwell, Hansgrohe, Primy, Mora m.m.

 • Blandare

  Denna blandaren från Miller har en "levande" ytbehandling som förändras över tid och får vacker patina. Mässing ger värme till ditt badrum.

   

 • Blandare

  Tvättställsblandare Evo Waterfall från Tapwell med mjuka former och vattenfallsflöde. Vattenfallsflöde skapar lugn. Perfekt för dig som vill kombinera den japanska stilen med en modern tvist.

   

 • Blandare

  Ettgrepps tvättställsblandare från serien Elys från Tapwell i kantig exklusiv design.

   

 • Blandare

  Axor Starch Organic från Hansgrohe

  Axor Starck Organic skapar en harmoni mellan design och teknologi, ekologi och ekonomi, hjärta och sunt förnuft. Den unika, organiskt-minimalistiska designen signerad Philippe Starck har skulpturell kraft och följer denna grundprincip. Mjuka former och flytande övergångar kombinerat med intelligenta funktioner, sinnlighet med ekologiska värden. Harmoni står också för mångsidigheten: Designen integrerar sig harmoniskt i olika badrumsatmosfärer.

   

 • Blandare

  Oxford från Duschbyggarna

  En klassisk gammaldags engelsk modell som lyxar till badrummet. Den bronsiga kulören hjälper till att få blandaren att se extra exklusiv ut, även om blandaren finns tillgänglig i fler kulörer.

 • Blandare

  Mora Rexx från Mora

  Mora Rexx är essensen av skandinavisk design och funktionalitet. Serien är minimalistisk och med enkelheten i fokus. Dess precision är dess innovation. När tradition och hantverk samsas med moderna tillverkningsmetoder och inspirerande formgivning, blir resultatet Mora Rexx. Här i form av en vacker tvättställsblandare med smart funktionalitet och förhöjd fot.

  Fotograf: Petra Bindel

 • Blandare

  Coloric från Gustavsberg

  Denna tvättställsblandare från Gustavsbergs serie Coloric har en stilren och modern design. 

   

   

 • Blandare

  Tara från Dornbracht

  Tara är den tidsenliga tolkningen av en designikon. Evolution i design och arkitektur, nya ytor och färger. Det är små ändringar, fina detaljer. Men det är just dessa detaljer som gör Tara så speciell. Tara verkar ännu elegantare. Allting med målsättningen att betona det perfekt geometriska, symmetriska och klara formspråket och koncentrera det på nytt.

   

> Tillbaka ett steg> Ställ en fråga

Stäng

Close