Blandare

Här hittar du massor med inspiration kring blandare till ditt nya badrum. Bläddra igenom bilderna för att hitta det som passar just din stil. Några av de varumärken vi tillhandahåller är Tapwell & Hansgrohe.

 • Blandare

  Blandare i polerad obehandlad mässing från Miller

  Denna blandaren från Miller har en "levande" ytbehandling som förändras över tid och får vacker patina. Mässing ger även värme till ditt badrum.

  > Läs mer om Blandare mässing 

 • Blandare

  Evo Waterfall från Tapwell

  Tvättställsblandare med mjuka former och vattenfallsflöde. Vattenfallsflöde skapar lugn. Perfekt för dig som vill kombinera den japanska stilen med en modern tvist.

  > Läs mer om Evo Waterfall

 • Blandare

  Elys från Tapwell

  Ettgrepps tvättställsblandare från serien Elys i kantig exklusiv design.

  > Läs mer om Elys

 • Blandare

  Axor Starch Organic från Hansgrohe

  Axor Starck Organic skapar en harmoni mellan design och teknologi, ekologi och ekonomi, hjärta och sunt förnuft. Den unika, organiskt-minimalistiska designen signerad Philippe Starck har skulpturell kraft och följer denna grundprincip. Mjuka former och flytande övergångar kombinerat med intelligenta funktioner, sinnlighet med ekologiska värden. Harmoni står också för mångsidigheten: Designen integrerar sig harmoniskt i olika badrumsatmosfärer.

  > Läs mer om Axor Starck Organic

 • Blandare

  Oxford från Duschbyggarna

  En klassisk gammaldags engelsk modell som lyxar till badrummet. Den bronsiga kulören hjälper till att få blandaren att se extra exklusiv ut, även om blandaren finns tillgänglig i fler kulörer.

  > Läs mer om Oxford

 • Blandare

  Mora Rexx från Mora

  Mora Rexx är essensen av skandinavisk design och funktionalitet. Serien är minimalistisk och med enkelheten i fokus. Dess precision är dess innovation. När tradition och hantverk samsas med moderna tillverkningsmetoder och inspirerande formgivning, blir resultatet Mora Rexx. Här i form av en vacker tvättställsblandare med smart funktionalitet och förhöjd fot.

  > Läs mer om Mora Rexx

  Fotograf: Petra Bindel

 • Blandare

  Coloric från Gustavsberg

  Denna tvättställsblandare från Gustavsbergs serie Coloric har en stilren och modern design. 

  > Läs mer om Coloric

   

 • Blandare

  Tara från Dornbracht

  Tara är den tidsenliga tolkningen av en designikon. Evolution i design och arkitektur, nya ytor och färger. Det är små ändringar, fina detaljer. Men det är just dessa detaljer som gör Tara så speciell. Tara verkar ännu elegantare. Allting med målsättningen att betona det perfekt geometriska, symmetriska och klara formspråket och koncentrera det på nytt.

  > Läs mer om Tara

> Tillbaka ett steg> Ställ en fråga

Stäng

Close