Duschar

Här hittar du massor med inspiration kring duschar till ditt nya badrum. Bläddra igenom bilderna för att hitta det som passar just din stil. Några av de varumärken vi tillhandahåller är INR, Duscholux & Alterna.

 • Duschar

  Linc från INR

  Den ofta svårutnyttjade ytan under snedtaket har förvandlats till en härlig duschhörna. Duschväggen är en snedkapad LINC Modell 14 i klarglas med signalvita profiler och vita grepp - allt för att hålla samman badrummets genomgående vita uttryck. Snedkapningen är inget som vi tar extra betalt för, den ingår i priset för de allra flesta modellerna i LINC-serien.

   

 • Duschar

  De luxe serien från Duschbyggarna 


  Corny de Luxe guldoptik rund duschhörna med eleganta proler i högblank guldoptik. Har du trångt i badrummet men vill ändå ha en stilfull och funktionell duschvägg? Corny de Luxe är konstruerad med ställbara gångjärn och exibel magnetstängning som gör att den kan användas i trånga och knepiga utrymmen, tex om det sitter ett fönster nära hörnet. 

 • Duschar

  Arc från INR

  Utmärkande för serien ARC är det avskalade formspråket där de rena linjerna och själva glaset har fått träda fram. Fokus ligger också just där, på det 8 mm tjocka glaset i kombination med de vackra, egendesignade beslagen i blank krom. Samtliga duschväggar i ARC-serien kan måttbeställas, vilket gör att de kan snedkapas efter udda vinklar vid väggar eller tak, eller anpassas med hål för exempelvis rördragning.
   
 • Duschar

  Collection 3 från Duscholux

  Det som utmärker denna serie är storleken av dörrar och fasta partier. Beslagen endast fästa på utsidan av glasen, samtidigt som glasens insida lämnas helt släta. Detta gör Collection 3 till en optimal duschlösning både ur design och rengöringssynpunkt, för dig som gillar modernt. 

   

 • Duschar

  Bella Vita 3 från Duscholux

  Bella Vita 3 kombinerar minimalistisk elegans med hög funktionalitet och häpnadsväckande variation.

  Tack vare sina generösa mått passr Bella Vita 3 in i allt från det lilla till det stora badrummet, oavsett om man är ute efter skjutdörrar, pendeldörrar eller vikväggar.

   

 • Duschar

  Marstrand duschvägg från Alterna

  Marstrand är en duschvägg med 4-delat duschho¨rn. GIllar du att både duscha och bada, men ogillar att duscha i badet är den här lösningen en snygg kompromiss. Att använda samma klinker på golvet i duschen som på badkaret gör det hela mer enhetligt.

   

> Tillbaka ett steg> Ställ en fråga

Stäng

Close