Duschar

Här hittar du massor med inspiration kring duschar till ditt nya badrum. Bläddra igenom bilderna för att hitta det som passar just din stil. Några av de varumärken vi tillhandahåller är INR, Duschbyggarna, Alterna, Svedbergs, Macro m.m. Det här är bara ett litet urval, vill du se mer besök vår butik.

 • Duschar

  Linc från INR

  Den ofta svårutnyttjade ytan under snedtaket har förvandlats till en härlig duschhörna. Duschväggen är en snedkapad LINC Modell 14 i klarglas med signalvita profiler och vita grepp - allt för att hålla samman badrummets genomgående vita uttryck. Snedkapningen är inget som vi tar extra betalt för, den ingår i priset för de allra flesta modellerna i LINC-serien.

   

 • Duschar

  De luxe serien från Duschbyggarna 


  Corny de Luxe guldoptik rund duschhörna med eleganta proler i högblank guldoptik. Har du trångt i badrummet men vill ändå ha en stilfull och funktionell duschvägg? Corny de Luxe är konstruerad med ställbara gångjärn och exibel magnetstängning som gör att den kan användas i trånga och knepiga utrymmen, tex om det sitter ett fönster nära hörnet. 

 • Duschar

  Arc från INR

  Utmärkande för serien ARC är det avskalade formspråket där de rena linjerna och själva glaset har fått träda fram. Fokus ligger också just där, på det 8 mm tjocka glaset i kombination med de vackra, egendesignade beslagen i blank krom. Samtliga duschväggar i ARC-serien kan måttbeställas, vilket gör att de kan snedkapas efter udda vinklar vid väggar eller tak, eller anpassas med hål för exempelvis rördragning.
   
 • Duschar

  Collection 3 från Duscholux

  Det som utmärker denna serie är storleken av dörrar och fasta partier. Beslagen endast fästa på utsidan av glasen, samtidigt som glasens insida lämnas helt släta. Detta gör Collection 3 till en optimal duschlösning både ur design och rengöringssynpunkt, för dig som gillar modernt. 

   

 • Duschar

  Bella Vita 3 från Duscholux

  Bella Vita 3 kombinerar minimalistisk elegans med hög funktionalitet och häpnadsväckande variation.

  Tack vare sina generösa mått passr Bella Vita 3 in i allt från det lilla till det stora badrummet, oavsett om man är ute efter skjutdörrar, pendeldörrar eller vikväggar.

   

 • Duschar

  Lusso skärmvägg från Alterna

  Lusso fast skärmvägg är 1 971 mm hög. Levereras med en duschvägg, golvfäste, släplist samt förkromade profiler. Väggprofilen är justerbar 7,5 mm. Väggstag för fast skärmvägg medföljer. 

   

 • Duschar

  Skoga duschserie från Svedbergs

  Med sitt moderna formspråk ger våra Skoga duschar en stilren inramning i badrumme och tar upplevelsen till en ny nivå. Det finns många modeller att välja mellan för exempelvis badkar, hörn och vägg. Serien gör det mesta möjligt i såväl det lilla som stora badrummet med sina olika bredder och höjder. Utöver smarta modeller finns det bland annat flera olika glas och handtag att välja mellan i samma färg och utförande som andra detaljer för att skapa en helhet i badrummet.

 • Duschar

  Empire duschserie från Macro

  Välj mellan dramatisk mattsvart eller sobert vitt. En vit dusch fungerar perfekt i de romantiska eller klassiska badrummen där huset har spröjsade fönster. Fyra modeller: Hörna, Swing, Skärmvägg Fast och Dörr. 6 mm klarglas. 20 års garanti

> Tillbaka ett steg

Close