Handdukstorkar

Här hittar du massor med inspiration kring handdukstorkar. En handdukstork i badrummet är ett måste för dig som vill svepa in kroppen i en perfekt tempererad handduk efter en dusch. Handdukstorken är även ett snyggt designelement i ditt badrum. Bläddra igenom bilderna för att hitta det som passar just din stil. Några av de varumärken vi tillhandahåller är Nordhem, Svedbergs, Alterna, Duschbyggarna mf. Det här är bara ett litet urval, vill du se mer besök vår butik.

 • Handdukstorkar

  Ulriksdal från Nordhem

  Handdukstorken har ett tydligt formspråk med sina kraftiga horisontella rör. Den kombinerar det bästa med de traditionella handdukstorkarna och de mest moderna varianterna. Ulriksdal är perfekt för dig som söker det exklusiva och något utöver det vanliga. Välj mellan nio olika storlekar samt ytfinish i antracit metallic eller högblankt krom.

   

 • Handdukstorkar

  Fiskebäck från Nordhem

  Handdukserien Fiskebäck i polerat rostfritt stål har raka och svängbara armarna som kan vridas var för sig i 180 grader, vilket gör Fiskebäck till en praktisk och flexibel handduks­tork. Tack vare konstruktionen kan flera hand­dukar hänga luftigt och torkas samtidigt, samtidigt som den passar in i det moderna stilrena nadrummet.

   

 • Handdukstorkar

  Sigyn från Svedbergs

  Sigyn vattenburen handdukstork i runt formspråk. Passar mindre utrymme med vertikalt hängade handdukar. Kombinerad el- och vattenhanddukstork. Finns i krom, vitt eller svart, flera storlekar

   

 • Handdukstorkar

  Divario square från Alterna

  En handdukstork med fyrkantiga former i mått 500x1000 mm. Vattenburen värme och en förkromad yta. Skapar en stilren och modern miljö

   

 • Handdukstorkar

  Zaga från Svedbergs

  Zaga är den perfekta handdukstorken för små utrymmen där du har handdukarna hängande vertikalt. Finns i svart, vitt och krom. De stående stängerna ger maximal torkningseffekt. En handdukstork för dig med höga krav på design i ditt badrum.  Kombinerad el- och vattenhanddukstork

   

 • Handdukstorkar

  Kaknäs från Nordhem 

  Handdukstorken Kaknäs är nätt, flexibel och har ett självsäkert och stilrent formspråk. Kulören mässing ger värme till badrummet. Med endast ett vertikalt rör går Kaknäs att placera i alla badrum – oavsett storlek eller planlösning. Välj antal torkar utifrån ditt behov och placera dem på rad eller var för sig. Designen och krokarna gör det möjligt att hänga handdukar och badlakan vertikalt vilket ger fritt spelrum för luft­cirkulationen och därmed snabbt torkande handdukar.
   
 • Handdukstorkar

  Rod är en dekorativ och funktionell elhanduksstork som med sina rena former och runda rör blir en snyggt produkt i ditt badrum. Finns i antingen förkromat eller mattsvart stål. Av- och påknapp finns högst upp på pinnen (en ljusring indikerar att torken är i gång). Elhanddukstorken går att få i två längder: 915 och 1 515 mm. Den kortare modellen har en handdukshängare och den högre har två handdukshängare. 

 • Handdukstorkar

  Red Dot Award-vinnande handdukstorken BOW från INR bugar inbjudande och är lika snygg med som utan handduk. Eldrivna BOW värmer frottén energisnålt men effektivt eftersom handduken hänger luftigt och därför torkar snabbare än i vikt form. BOW finns i många kombinationer med bakstycke i matt vit och svartborstat. LED-ljuset nedtill som är riktat mot golvet är en skön finess som ger behagligt ljus i mörkret. 

> Tillbaka ett steg

Close