Handdukstorkar

Här hittar du massor med inspiration kring handdukstorkar. En handdukstork i badrummet är ett måste för dig som vill svepa in kroppen i en perfekt tempererad handduk efter en dusch. Handdukstorken är även ett snyggt designelement i ditt badrum. Bläddra igenom bilderna för att hitta det som passar just din stil. Några av de varumärken vi tillhandahåller är Pax, Nordhem & Svedbergs.

 • Handdukstorkar

  Ulriksdal från Nordhem

  Det tydliga formspråket med sina kraftiga horisontella rör avslöjar att Ulriksdal är en vidareutveckling av Nordhems populära Rosendal. Enligt många kombinerar den det bästa med de traditionella handdukstorkarna och de mest moderna varianterna. Ulriksdal är perfekt för dig som söker det exklusiva och något utöver det vanliga. Välj mellan nio olika storlekar samt ytfinish i antracit metallic eller högblankt krom.

   

 • Handdukstorkar

  Fiskebäck från Nordhem

  Handdukserien Fiskebäck i polerat rostfritt stål har raka och svängbara armarna som kan vridas var för sig i 180 grader, vilket gör Fiskebäck till en praktisk och flexibel handduks­tork. Tack vare konstruktionen kan flera hand­dukar hänga luftigt och torkas samtidigt, samtidigt som den passar in i det moderna stilrena nadrummet.

   

 • Handdukstorkar

  Blues-i från Pax

  Handdukstorken som passar dig som gillar både hög kvalitetskänsla och har energismarttänk. Värmen i handdukstorken bidrar till luftrörelsen i badrummet. Något som är viktigt inte minst på sommaren då luftfuktigheten är som högst och värmegolvet vanligtvis är avslaget. Handdukstorken i kombination med en aktiv ventilation bidrar till ett bra luftklimat och minskar risken för mögelangrepp. Ett bra klimat i badrummet gör att både de boende och huset mår bra. De smarta funktionerna gör att handdukstorkens sköna värme kan anpassas till familjens behov och duschtider utan att behöva vara på dygnet runt.

   

 • Handdukstorkar

  TR från Pax

  En handdukstork med mjuka former i klassisk design med bockade rör, . TR med inbyggd intelligent repetitiv timer värmer och torkar handduken varje dag på förinställd tid. Den lättprogrammerade timern möjliggör en energibesparing på upp till 75 procent jämfört med en handdukstork som går med permanent drift.

   

 • Handdukstorkar

  Zaga från Svedbergs

  Zaga är den perfekta handdukstorken för små utrymmen. Den svarta kulören bringar en extra elegans. De stående stängerna ger maximal torkningseffekt. En handdukstork för dig med höga krav på design i ditt badrum. Finns även i krom

   

 • Handdukstorkar

  Kaknäs från Nordhem 

  Designskyddade handdukstorken Kaknäs är nätt, flexibel och har ett självsäkert och stilrent formspråk. Kulören mässing ger värme till badrummet. Med endast ett vertikalt rör går Kaknäs att placera i alla badrum – oavsett storlek eller planlösning. Välj antal torkar utifrån ditt behov och placera dem på rad eller var för sig. Designen och krokarna gör det möjligt att hänga handdukar och badlakan vertikalt vilket ger fritt spelrum för luft­cirkulationen och därmed snabbt torkande handdukar.
   

> Tillbaka ett steg> Ställ en fråga

Stäng

Close