Handfat

Här hittar du massor med inspiration kring handfat till ditt nya badrum. Bläddra igenom bilderna för att hitta det som passar just din stil. Några av de varumärken vi tillhandahåller är Alterna, Duravit & Catalano.

 • Handfat

  Roll från Flaminia

  Roll är keramisk tvättställsserie och påminner om ett ihoprullat pappersblad. Roll är skapat av ett japansk designteam med designern Oki Sato i spetsen. En exklusiv känsla som inte försummar funktionaliteten.

   

 • Handfat

  Stockholm från Globo

  Vakna och återupptäck renheten i designen dag efter dag. Stockholmserien från Globo, vars mjuka kurvor och sofistikerade linjer ger harmoni och enkelhet till badrummet. Resultatet är ett landskap där välbefinnande kombineras med komfort i en skön tidlös skönhet

   

 • Handfat

  Lagoon från Kosta boda för Duobad

  Lagoon är ett tvättställ i glas som andas exklusivitet. Tvättstället är designat för Kosta Boda av designern Kjell Engmant, och tillverkas med stor omsorg. Lagoon innehåller dekorativa luftbubblor i glaset som skapar en harmonisk känsla av vatten. Fisken som även den är gjord i glas bygger även på känslan av vatten. 

   

 • Handfat

  Handfat i natursten från Imso Ceramiche

  Vill man ha ett naturnära badrum finns det många sätt att inreda, men det som många vet om är att handfat inte behöver vara keramiska. För att få ännu mer naturkänsla är det perfekt med ett handfat i natursten. Imso Ceramiche har många varianter med bland annat marmor, men hur läcker är inte dessa träinspirerade handfat?

   

 • Handfat

  Fyn från Svedbergs

  Fyn är ett ovanpåliggande tvättställ i porslin som passar perfekt in i det romantiska badrummet. 

   

 • Handfat

  Imperial bathrooms från Corex

   
  Imperial bathrooms är eleganta badrum i traditionell gammaldags engelsk stil. Finns i flera olika utföranden och kulörer.
   
   
 • Handfat

  Vanity Baisins från Catalano

  Handfat från välkända och prisbelönta varumärket Catalano. Ett minimalistist runt handfat som är inbyggt i badrumskomoden. Blir inte mer stilrent än såhär.

   

 • Handfat

  Verso från Catalano

  Handfat från välkända och prisbelönta varumärket Catalano. Ett minimalistist handfat med stålhängare på sidan där man kan hänga handduken när man torkat ansiktet efter ha tvättat det i handfatet. Stilrena och funktionellt.

  > Läs mer om Vanity baisins

> Tillbaka ett steg> Ställ en fråga

Stäng

Close