Handfat

Här hittar du massor med inspiration kring handfat och tvättställ till ditt nya badrum. Bläddra igenom bilderna för att hitta det som passar just din stil. Några av de varumärken vi tillhandahåller är Alterna, Duravit, Flaminia, Catalano mfl. Det här är bara ett litet urval, vill du se mer besök vår butik.

 • Handfat

  Roll från Flaminia

  Roll är keramisk tvättställsserie och påminner om ett ihoprullat pappersblad. Roll är skapat av ett japansk designteam med designern Oki Sato i spetsen. En exklusiv känsla från en italiensk tillverkare.

   

 • Handfat

  Stockholm från Globo

  Stockholmserien från Globo, vars mjuka kurvor och sofistikerade linjer ger harmoni och enkelhet till badrummet. Resultatet är ett landskap där välbefinnande kombineras med komfort i en skön tidlös skönhet

   

 • Handfat

  New Zero från Catalano

  Catalano är en italiensk tillverkare av handfat och tvättställ. Stark designkänsla gärna med fyrkantig och minimalistik stil. Serien innehåller upp till 25 olika tvättställ och finns i 40-150 cm.Här finns skålar, dubbla handfat och handfat med förvaringsmöjligheter. Fungerar som vägghängd, fristående och inbyggd.

   

 • Handfat

  Handfat i natursten från Imso Ceramiche

  Vill man ha ett naturnära badrum finns det många sätt att inreda, men det som många vet om är att handfat inte behöver vara keramiska. För att få ännu mer naturkänsla är det perfekt med ett handfat i natursten. Imso Ceramiche har många varianter med bland annat marmor, men hur läcker är inte dessa träinspirerade handfat?

   

 • Handfat

  Fyn från Svedbergs

  Fyn är ett ovanpåliggande tvättställ i porslin som passar perfekt in i det romantiska badrummet. 

   

 • Handfat

  Imperial bathrooms från Corex

   
  Imperial bathrooms är eleganta badrum i traditionell gammaldags engelsk stil. Finns i flera olika utföranden och kulörer.
   
   
 • Handfat

  Happy D2 från Duravit

  Runda former och gediget hantverk i Duravits serie Happy D. Tvättstället finns som möbeltvättställ med matchande underskåpsenhet eller benställning, som variant som monteras på bänkskivan eller som ett klassiskt tvättställ med golvpelare eller halvpelare.

   

   

   

 • Handfat

  1930 från Duravit

  Tvättstället från 1930-serien har en karakteristisk åttkantig design, ren nostalgi

  Finns även som handfat och hörnhandfat.

   

> Tillbaka ett steg

Close