Kakel- & badbloggen

fredag, januari 17, 2014
Accessoarer

Vi hittade mycket fint på Formexmässan i år.  Speciellt känns det roligt med alla härliga pasteller som kommer i handdukar, tillbehör och doftljus m.m. Vårens handdukar från Gripsholm ligger verkligen rätt i tiden med sina "glasspinne"pasteller i rosa, ljusgult, lindblomsgrönt och turkost.

Från Gripsholm kommer även lite senare i vår två olika handdukar med prickar och ränder, även de i pastellfärger ihop med vitt. Mönster med ränder och prickar såg vi mycket av på mässan.

handdukar

Nytt varumärke på Kakelspecialisten är Yankee candle som har ett otroligt stort utbud av doftljus.Dofterna är också väldigt roliga och annorlunda och du kan t ex få ett doftljus med doft av nysågat trä?  Vi har inte köpt in den doften men de övriga kommer snart in i butiken, jag kan verkligen rekommendera dofterna Clean Cotton och Pink sands. 

yankee candle

Från Dixie kommer ett väggskåp i rosa och lite olika förvaringsdetaljer i samma serie. Dixie kör ju med sitt lite barnsliga och franska mönster, texter och dekorer.

Från Cult design kommer mycket rosa men även grönt och turkost till badrummet och köket. Senare mot sommaren kommer en ny serie i blå och marin kulör och med ränder och prickar.

cult design

Till sist Lilla Bruket vars produkter är otroligt populära, detar slut i vår butik hela tiden. I alla fall så har de en ny jättefin doft i t ex flytande tvål - Vildros. Kommer snart till butiken. Älskar deras förpackningar med känsla av gammalt Apotek.

lilla bruket

av gunilla