Kakel- & badbloggen

torsdag, april 23, 2020
Inredningstips

Belysning i badrum kan vara lite svårt och då menar jag mest att försöka hitta snygg belsyning. Självklart är ju spottar i taket jättebra och ger bra belysning men ibland vill man ha något mer utöver spottarna eller ett annat alternativ Här kommer lite tips på belysning till badrummet:

OHM
Ohm är en serie inspirerad av porslinisolatorer, en av de första elektrotekniska produkterna som tillverkades av Ifö i början av 1900-talet. Designen av Kauppi & Kauppi för tankarna till både skandinavisk design och äldre japanskt porslin. Ohm pendel är IP44-klassad och klarar strilande vatten i badrummet. Jag tycker denna serie passar välidgt bra in i sekelskiftesstilen som är så populär just nu. Kul med en pendel i baddrummet också.

Versailles
Den här badrumslampan har ett lite mer gammaldags lyxigt utseende och som namnet antyder så är det franska influenser. Glaset är räfflat vilket känns helt rätt just nu. Det är något med det avlånga formatet som jag gillar.

Altea Wall 500
Den här avlånga lampan kan monteras horisontellt eller verktikalt. Det är frostat glas och krom.  Känns modern och stilren.

(Vi säljer belysningen i butiken, beställningsvara)

av gunilla