Kakel- & badbloggen

måndag, mars 07, 2016
Veckans inspirationslista

1. Svedbergs har precis haft kampanj på hela sitt badrumssortiment. Serie Forma i grått med mässingsdetaljer är to-die-for! Missade du kampanjen? Svedbergs sortiment ingår i Kakelspecialistens kampanj som startar på lördag.

2. IFÖ lanserar en ny badrumsserie IFÖ Spira Art. Serien är designad av den danska industridesignern Knud Holscher och serien innehåller bland annat två wc-stolar utan spolkant för extra hygien. Bilderna är stylade av proffset Lotta Agaton och fotograf är Petra Bindel. Häftigt med badrumsmöbler i en sjöbod!

3. Ceppo di Gre är en italiensk marmor som liknar terrazzo men med större marmorkross i. Italienska Cerim har en serie klinker som heter just Ceppo Di Gre och som just har det karaktäristiska utseendet, elergant och höglbank.  Fantastiskt fin måste jag säga, hoppas kunna visa den i butiken framöver.

4. Oktagonen! Hexagonen har varit popiulär ett tag men nu kommer oktagonplattan. För oss i Sverige är den ju klassisk och lite gammeldags lantlig med tozzettobiten i mitten, gärna i vitt och blått eller vitt och svart. Jag vill pusha för den svarta oktagonklinkern med en marrakesh inspirerad tozzetto.

av gunilla