Kakelspecialisten

allt inom kakel och badrum, handla i butik och online.

Vardagar 10.00-19.00, Lördag 10.00-16.00

Bänkskivor

till kök och badrum

2021-12-10

Kakelspecialisten lanserar nu ett sortiment med bänkskivor i granitkeramik för kök och badrumskommoder. Granitkeramik är ett oerhört slitstarkt och lättskött material som dessutom är tåligt mot fläckar och slitage vilket gör att det passar utmärkt som bänkskiva i t ex. kök. Vi utökar vårt kunderbjudande med det här sortimentet för de som söker något extra och skräddarsytt till sitt kök och badrum, både i privat och offentlig miljö. I dagsläget finns 29 olika bänkskivor att välja på till kök, här finns allt från kalkstensutseende till marmor- och cementlook. Till det kan du få stänkskydd i samma sten men i tunt storformat. 

Till badrumskommoder kan en bänkskiva tillverkas av utvalda plattor bland Kakelspecialistens mest populära granitkeramikserier som Öland, Oxford, Jolie, Ceppo och Prestigio m.m. Med samma bänkskiva på kommoden som på vägg och golv i badrummet får kunden en enhetlig känsla i badrummet. 

Vi erbjuder självklart bearbetning av bänkskivan som håltagning för diskho, tvättställ och spishäll m.m. Vi erbjuder också ett servicepaket med uppmätning hemma hos kund, leverans och montering. Det ger våra kunder en trygghet att allt blir korrekt i mått och installation. 

I Kakelspecialistens butik i Årsta finns två kök med bänkskiva och stänkskydd i granitkeramiken Öland och Arabescato. Här är du välkommen att inspireras och se sortimentet med bänkskivor, våra säljare ger rådgivning och support när du ska skapa ditt drömkök eller badrum med skräddarsydd bänkskiva. Vår projektavdelning hjälper dig som inredare och arkitekt

Hej!
Kontakta oss i butiken om du vill veta mer om vårt sortiment med bänkskivor, du är också välkommen in till butiken i Årsta.

Hälsningar
Liliana

Välkommen att kontakta oss