Just nu

Blue emotion är en golvklinkerserie inspirerad av de mörka och levande nyanserna i den belgiska blåstenen – som är en typ av kalksten. Plattan har en slät yta med varierande linjer och mönster. Blue emotion är tillgänglig i kulörerna light, grey och dark, samt i storlekarna 60x60, 30x60 och 15x15 cm. Passar på både golv och vägg i alla utrymmen i huset, och även utomhus.

1 maj har vi stängt i butiken. Vi önskar alla en trevlig helgdag!

Äntligen får vi presentera Kakelspecialistens alldeles egna webshop! Nu är det inte längre bara i butiken i Årsta man kan handla kakel, klinker, marmor, mosaik, inredningsaccessoarer och badartiklar från oss, utan nu finns hela vårt lagerförda sortiment tillgängligt för dig på internet. Det bästa av allt – det är öppet dygnet runt.

Glad påsk! Här ser du avvikande öppettider för påskveckan.

Klinker Cardoso är inspirerad av just Cardososten – som är en sandsten med mycket tydliga ådringar. Finns i två gråa kulörer och tre olika storlekar i vårt ordinarie sortiment.

Golvklinkerserien Beton har en sliten känsla med en modern touch. Finns tillgänglig i kulörerna Almond, Greige och Shadow. Plattorna i vårt ordinarie sortiment är 30 x 30 cm och har olika nyanser som ger golvet extra mycket karaktär och dimension. Beton finns även som en mönstermix inspirerad av spetstyg. Passar lika bra i badrummet, som i köket eller i hallen.

Nyhet! Rawtech är en klinker med stenkänsla. Finns i fyra kulörer; Coal, Dust, Mud och White. Rawtech är tillgänglig i storlekarna 30x60 cm och 60x60 cm.

Den 10 januari var Stora Trenddagen 2017 – tillfället då de stora genomgripande trenderna för kommande säsong introduceras. Förutom föreläsningar, möten och diskussioner fanns också inspirerande trendutställningar där i år Kakelspecialistens kakel och klinker fanns med.

Vår senaste nyhet heter Genus. Genus är en marmorinspirerad klinker som finns lagerfört hos oss i färgerna svart och vit. Storleken på plattan är 75x75 cm. Genus betyder frö på latin, som står för grund och nyutveckling – ett namn som betonar det kreativa ursprunget till serien. Alla klinkerplattor är unika och sorterade utifrån renhet och färg, efter samma process som används när man sorterar äkta marmor.

Kakelspecialisten är sedan början av 2000-talet stolt sponsor till Enskede IK. Svenska Fotbollförbundet har nyligen utsett föreningen till Årets barn- och ungdomsförening i svensk fotboll.

Nu har vi sänkt priset på flera plattor i vår populära klinkerserie Micron.

Den 28 oktober hade vi en trendspaning för arkitekter och inredare på Kakelspecialisten Projekt, där vi visade upp spännande nyheter inom kakel, klinker & mosaik från den stora kakelmässan Cersaie. Här finner ni bilder från eventet.

Decowood är ett av våra senaste tillskott i träklinkerfamiljen. Träklinker är ett material som är perfekt för dig som vill få in träkänsla i ditt badrum. Klinkern tål väta, är underhållsfri och är lätt att hålla ren. Naturligtvis passar den inte bara i badrummet, utan den är lika snygg och praktisk att ha i resten av husets rum.

Vi har tagit hem tre nya kakel- och klinkerserier till vårt lagerförda sortiment: Croci, Menorca och Terras. Gemensamt för alla serierna är att de är handgjorda och har en medelhavskänsla.

En av våra butikssäljare går på föräldraledighet och nu söker vi en vikarie för henne. Vi söker dig som älskar försäljning och som vill ge högsta service till våra kunder.

Vi välkomnar nu den rustika klinkerserien Riverside hit till Kakelspecialisten.

Nu lanserar vi Superfici - en klinker som hämtat inspiration från stenklippor och gråa ytor. Serien innehåller tre ytstrukturer och finns i tre olika grå kulörer. Det ingår också mönstrade plattor i varje kulör, samt mosaik. Klinkerplattorna är 20x20 cm och mosaiken är 4,7x4,7 cm.

Imorgon lördag 7/5 är det fokus på golv i butiken. Vi lanserar bland annat den nya klinkern Interno och tre nya kulörer i vår populära klinkerserie Cold. Vi kommer även att ha en tävling i butiken där du kan vinna ett helt hallgolv med någon av de dessa klinker! Vi visar också flera andra golvnyheter. Välkommen.

I vår utomhusavdelning kan du kika på vårt sortiment av utomhusklinker och få inspiration till uteplatsen. Vi har också andra utomhusartiklar som utekök, utomhusdusch och betongkrukor.

Nu är våren på ingång! I vårt skyltfönster har vi inrett med gröna detaljer för att välkomna våren. På golv och väggar sitter träklinker Larix.