Country style kakel & badrum

Country style kakel & badrum

En stil som vi gillar extra mycket under sommaren är den lantliga stilen eller Country style. Stilen innehåller mjuka och ljus á kulörer som vitt, beige blått och grönt.

Du skapar den lantliga stilen i ditt badrum med ett tassbadkar, kakel i mindre format gärna med lite handgjort känsla som serie Yorkshire. Få in lite subtila blommiga mönster på golvet som med klinker Fiore eller Beton. Beton har också en skön betongskänsla vilket också passar in i den här stilen.

Grönt och blått kakel hittar du i serie Genesi 13, här är det ljusa kulörer som gäller. Biselado kakel har en självklar plats här och gärna i kombination med oktagonklinker eller mosaik.

Klinkern kan gärna vara lite rustik och i beige och brun ton, titta gärna på klinker Heritage deco mini som finns i tre naturkulörer och med fint mönster.

 

Gammeldags blandare som t  ex Classic från Tapwell. Badrumsmöbler i stilen hittar du i serie Stil från Svedbergs, serie Saga från Björbo badrum och engelska badrumsmöbler från Badex. Kika gärna på plåtspegelskåpet Holger från Svedbergs också.

Close