Distributor Award 2019

Distributor Award 2019

Kakelspecialisten har fått priset Distributor Award 2019 som delas ut av Confindustria Ceramica i Italien. Priset delas ut till utvalda företag som ett erkännande för deras arbete med att främja italiensk keramik i Italien och i övriga världen.

Måndagen den 23 september tog Kakelspecialisten emot ett priset Distributor Award 2019 som delades ut av Confindustria Ceramica i Italien. Priset delas ut till utvalda företag som ett erkännande för deras arbete med att främja italiensk keramik i Italien och i övriga världen. Fyra företag på olika marknader premierades i år, Italien, Frankrike, Tyskland och Skandinavien, Kakelspecialisten vann på den Skandinaviska marknaden.

 

Confindustria Ceramica är den italienska branschorganisationen för italiensk keramik och medlemmarna består av tillverkare och producenter. Kakelspecialisten importerar 70% av sitt sortiment av kakel, klinker och mosaik från Italien.

 

Priset delades ut på måndagskvällen på Palazzo Re Enzo i Bologna av ordförande Giovanni Savorani och det mottogs av Kakelspecialistens VD Jay Lindgren. ”Det är en stor ära för oss att få det här priset, ett erkännande för vårt mångåriga arbete med att sälja och marknadsföra italienskt kakel och klinker på den svenska marknaden” säger Jay Lindgren.

Här är en intervju med Jay Lindgren om Kakelspecialisten och satsningen på kakel och klinker från Italien.

Close