Skapa den lantliga stilen i badrummet

Skapa den lantliga stilen i badrummet

Vill du skapa den lantliga stilen i ditt badrum så använder du kulörer som vitt, beige, blått och grönt. För in träslag i form av badrumsmöbler eller träklinker. Styla med produkter från Lilla Bruket.

Den lantlga stilen i badrummet är mycket populär och det beror på att stilen andas Skandinavien med ljusa kulörer och lite mer rustik känsla. Stilen känns sommar och passar därför bra i sommarhuset men lika bra i badrummet inne i stan.

Victorian floor tiles som du lägger i schackmönster passar fint in i stilen, välj klassiskt vitt och svart, rött och vitt eller varför inte grönt och vitt. Badrumsinredningen är gedigen och har gammeldags knoppar och milda kulörer, det finns passande inredning hos t ex Vedum och Björbo badrum.Fasat Biselado kakel (bild till vänster) eller en mindre lite hamrad kakelplatta som Yorkshire som finns i både beige och vitt. Klassiskt oktagongolv med passbitar känns helt rätt. Välj milda pasteller eller klargrönt (Valencia moss green till höger)

Klinker med kalkstenskänsla som Nordik eller varför inte klinker Walks som liknar stenklippor i utseendet. Kakel Bucchero med vackert spetsmönster är självklar i den här stilen.Du hittar vårt sortiment i butiken i Årsta/Stockholm eller i vår webshop

Close