Skapa ditt eget drömbadrum

Skapa ditt eget drömbadrum

Lördag 16 februari är Janne från Wedi på plats i butiken för att ge inspiration och rådgivning kring hur du skapar ett eget unikt badrum med Wedi byggskivor och färdiga designkoncept som t ex. sittbänkar, hyllor, inbyggda badkar, kommoder och handfat m.m. Välkommen!

Skapa ditt eget unika badrum med Wedi byggskivor och konceptlösningar. Med skivorna och de färdiga konceptlösningarna kan du skapa inbyggda badkar, sittbänkar, hyllor, kommoder, bänkskivor, nisch- och duschväggar och handfat m.m. Skapa ditt eget drömbadrum med egen unik inredning som du klär in med kakel och klinker för en enhetlig känsla.

Välkommen till Kakelspecialistens temalördag 16 februari där du får all inspiration och rådgivning du behöver för att sätta igång. Janne från Wedi är på plats i butiken, specialist på konceptlösningar.

Kakelspecialisten lagerför en sittbänk, hörnbänk och en nischvägg, vi har även alla typer av byggskivor på lager för att skapa bänkskivor, kommoder, hyllor m.m. Endast fantasin sätter gränser! 

Skivorna är enkla att kapa och de är redan våtrumsäkrade, redo för att kaklas. Du kan därför t ex klistra en hörnbänk eller en nischvägg direkt på din befintliga kaklade vägg i badrummet. Ett enkelt och snabbt sätt att förändra badrummet.

16-23 februari får du 15% rabatt på hela lagerförda sortimentet av Wedi.

 

Close