Kakelspecialisten

allt inom kakel och badrum, handla i butik och online.

Vardagar 10.00-19.00, Lördag 10.00-16.00

Nya Jura granitkeramik

2022-08-23

Jura är en vacker granitkeramik med naturtroget kalkstensutseende. Inspirationen kommer från den tyska Jura kalkstenen som är en mycket populär natursten och som ofta används i t ex. bänkskivor. Kakelspecialistens Jura serie har de karakteristiska fossila inslagen och kalkstensådringar och finns i tre naturkulörer – två olika nyanser grått och en varmt beige. Jura light är ljusgrå. Plattan är lätt att kombinera med andra kulörer som vitt, greige och grönt m.m. Den är också fin att använda enhetligt i t ex badrum på vägg och golv.

Granitkeramik är ett oerhört starkt och tåligt keramiskt material som inte kräver någon behandling och är lättstädad och fläcktålig. De fossila mönstren eller fläckarna i utseendet gör att smuts och annat inte syns särskilt mycket på väggen eller golvet. Plattorna är framtagna med en  sk. Ink-jet teknik som gör att kalkstensmönstret bränns in i plattan och du får både ett karakteristiskt utseende och även en ytakänsla som påminner om originalet.

Jura granitkeramik passar på både vägg och golv t ex i badrum, kök, hall och på i stort sett alla golv i huset. Med Jura skapar du ett badrum med en lugn känsla, ett rum att koppla av och ladda om i.

Jura light

Jura light

Hej!
Kontakta oss om du vill veta mer om vår nya serie Jura.

Hälsningar
Hampus

Välkommen att kontakta oss