Kakelspecialisten

allt inom kakel och badrum, handla i butik och online.

Vardagar 10.00-19.00, Lördag 10.00-16.00

Toniton x Haven

och nya kakelfärger

2021-12-14

Kakelspecialisten samarbetar med Toniton och bidrar med kakel, klinker, fog och silikon till konceptet. Toniton är en designstudio som grundades med övertygelsen att människor behöver färg i vardagen. De har tagit fram sex paletter med produkter i färgtoner och material som matchar oavsett hur de kombineras. Nu lanserar Toniton x Kakelspecialisten tre nya kakelfärger djupblå, ljusgrå och grå och även en ny fogfärg i gult.

Toniton lanserar nu också nya färgkoordinerade badrumsmöbler i samarbete med Haven. Badrumsmöblerna kommer i sex utvalda kulörer samt ek och valnöt. Toppskivan till kommoderna är valbar i tre olika terrazzo eller i vit solid surface. Kan kombineras med kakel och klinker i matchande färgnyanser.

Badrumsmöblerna finns bland annat att köpa hos Kakelspecialisten, i butiken i Årsta visas två kommoder i inspirerande badrumsmiljöer kombinerat med kakel och ett urval av andra badrumsprodukter från Toniton. Ett utvalt kommodsortiment kommer också säljas i vår webshop från och med vecka 51. 

Toniton x Haven Deep green

Toniton x Haven Deep green

Toniton green terrazzo

Toniton green terrazzo

Hej!
Kontakta oss om du vill veta mer om nya Toniton x Haven sortimentet med badrumsmöbler.

Hälsningar
Ronny

Välkommen att kontakta oss