Kakelspecialisten

allt inom kakel och badrum, handla i butik och online.

Vardagar 10.00-19.00, Lördag 10.00-16.00

Australien beach house

pasteller och strandliv

2022-02-03

Australien beach house

Stilen Australien beach house hämtar inspiration från stränderna i Australien och den fräscha och ljusa inredningsstilen där. Här ser vi mycket kakel och klinker i pastell som rosa, ljusblått, ljusgrönt, ljusgult och vitt. Accentfärg som rostrött och terracotta bryter av den snälla pastellen. Ofta är ytorna matta men blankt finns också i stilen. Kakel i mindre format och även mosaik t ex hexagonmosaik.

Här finns kakel i former som hämtar inspiration från havet - snäckor och fiskfjäll (scales).  Kit kat mini mosaik är en stark trend i Australien, Kit kat mosaiken kommer från Japan och hämtar inspiration från chokladen Kit kat och dess form. i den här inredningsstilen ser vi Kit kat mosaik i rosa, mörkblått och vitt. Bågar och rundade former i badrummet är också en stor del av den här stilen, här ser vi t ex. duschar som byggs in i en portal.

Andra material här är marmor Bianco Carrara och terrazzo gärna med pastellkross. 

På bilden överst: Kakel Matcha

När det gäller badrumsinredning så väljer vi blandare i guldkulör t ex. Tapwells Honey gold. Här syns också blandare och takduschar i vitt. Välj en kommod i pastell eller i trä som känns som det legat på stranden länge. Här kan du botanisera i Toniton konceptet som har alla de här kulörerna och även i badrumsinredning som kommod och blandare.

Toniton

Toniton

Hej!
Har du frågor kring den här inredningsstilen eller de kakel och klinker vi visar här, kontakta mig.

Hälsningar
Gunilla

Välkommen att kontakta oss