Kakelklubben

Kakelspecialistens kundklubb

Kakelklubben är Kakelspecialistens kundklubb för dig som arbetar professionellt med plattsättning. Det som krävs är att du har ett konto på Kakelspecialisten och sen är det bara att börja samla poäng och det sker med automatik så fort du handlar något hos oss. För poängen kan du hämta ut attraktiva varor och tjänster. Det ska vara enkelt och kul att göra affärer hos Kakelspecialisten!

Det är ditt företag som är medlem i Kakelklubben och det krävs därför att en firmatecknare anmäler sig och är kontaktperson för kundklubben på ditt företag.

PREMIEPRODUKTER
I poängshopen hittar du massor av attraktiva produkter och tjänster. Utbudet är stort uppåt 300 varor och förhoppningsvis hittar du saker som du gillar. Just nu hittar du produkter i kategorierna datorer, foto, video, hem, hotell, hälsa, sport, ljud & bild m.m. 

POÄNG FÖR AKTIVITETER OCH INKÖP
I kundklubben får du poäng på alla dina inköp på Kakelspecialisten, det gäller både lagervorar och beställningsvaror. 1 kr = 1 poäng. Utöver det finns det chans att tjäna extra poäng på aktiviteter. Det kan handla om allt från att gå på en utbildning, mässa eller fylla i en enkät.

Poängen uppdateras varje dag i poängshopen med automatik!

POÄNG PÅ EXTERNA PARTNERS
Kakelklubben har ett unikt samarbete med ett stort antal externa partners. Det här innebär att du kan tjäna poäng till ditt poängsaldo genom att tanka på Statoil eller köpa en resa via Ving m.m. Mer information och utbud av partners hittar du på medlemssidorna.

Nedan hittar du våra medlemsvillkor. Vill du anmäla dig till Kakelklubben så hittar du anmälningsuppgifter här till höger.

> Läs våra medlemsvillkor

> Läs vår Kakelklubbenfolder

Visa plattor +