Hur hanterar vi Corona i Proffscentret

Hur hanterar vi Corona i Proffscentret

Kakelspecialisten har välfyllda lager just nu och vi har även köpt in mer av populära produkter inom alla varugrupper (kakel, verktyg, fix,fog, tätskikt). Det är en trygghet för dig att vi kan leverera till dina pågående jobb.

Kakelspecialisten vidtar åtgärder internt för att hjälpa till och minska smittspridningen. Du som kund ska känna dig trygg och säker att besöka oss. Vill du inte besöka vårt proffscenter just nu så finns vi tillgängliga i flera andra kanaler. Ta hand om dig och dina kära!

Folkhälsomyndigheten uppmanar alla i samhället att aktivt bidra till att minimera smittspridning av det s.k. Corona-viruset. Kakelspecialisten med personal stöder det till fullo i vårt fortsatta i övrigt normalt dagliga arbete. Vår butik och proffscenter är öppet som vanligt.

Under rådande omständigheter och av omtänksamhet för såväl dig som kund som våra medarbetare hanterar vi våra kontakter och möten enligt nedan.

  • Om du som kund  har feber, symptom på förkylning med hosta, halsont eller snuva vänta med att besöka oss .

  • Personal som har förkylningssymptom även mycket lindriga arbetar inte utan ombeds stanna hemma tills de är symptomfria plus 2 dagar extra.

  • I möten & samtal med dig som kund irespekterar vi ett visst fysiskt avstånd. Vi har tejpat upp kring kassadiskar, de visar tydligt vilket avstånd som bör hållas. Vi har också satt upp skyltar som påminner om att hålla avstånd, inte bilda köbildning och hålla god handhygien. Vi har även hostskydd vid proffsdisken.

  • I våra lokaler erbjuder vi dig som kund bra möjligheter till god handhygien, det finns tvål och handsprit för dig att använda.

  • Vi har utökat städningen i lokalerna för att minska smittspridning.

  • Vill du inte besöka vårt proffscenter så finns vi tillgängliga via telefon, chatt, mail,  sociala medier. Vi ordnar med utkörning av material till din arbetsplats.

  • Vi levererar ut ditt material till bilen om du inte vill gå in till Proffcentret. Tänk på att du måste ringa in din order innan och även uppge ditt regnr så att vi hittar dig på parkeringen.

  •  I proffscentret har vi ställt in den dagliga frukosten och även alla kurser och aktiviteter tillsvidare.

Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss på Kakelspecialisten

Så här är läget just nu, skulle det förändras så kommer vi självklart att gå med ut ny information till dig som proffskund.  

Ta hand om dig!

 

Close