Leveranser och tillgänglighet just nu

Leveranser och tillgänglighet just nu

Kakelspecialistens verksamhet är igång och vi har ett välfyllt lager och inga leveransproblem i dagsläget. Vi har vidtagit en hel del åtgärder både internt och externt för att minska ev. smittspridning av Corona viruset.

Hej!
Kakelspecialisten följer utvecklingen av Coronavirusets spridning och tar självklart det här på stort allvar. Vi har vidtagit en hel del åtgärder både internt och externt för att minska spridning av smittan.

LEVERANSER
Vi har just nu ett välfyllt lager och inga problem med leveranser ut till dig som kund. Vi har inte några problem med leveranser från våra tillverkare i dagsläget. Du som kund kan känna dig trygg med att vår verksamhet fortsätter. Om det skulle bli en förändring av situationen och leveranserna så kommer du få snabb information om det.

Vill du inte besöka Proffscentret så går det utmärkt att beställa material och utkörning via telefon och mail - se nedan.

Vill du skicka hit dina privatkunder så är butiken öppen som vanligt och det går bra att boka tid för inredningsrådgivning.

AKTIVITETER OCH FRUKOST
Som ett led i att hjälpa till att minska smittspridningen i samhället ställer vi in alla frukostträffar och steg 3 kurser tillsvidare. Vi kommer inte heller servera den dagliga frukosten, bullar och kakor i Proffscentret. Om situationen förändras till det bättre så drar vi självklart igång igen. Vi hoppas du har förståelse för det här!

KONTAKT
Du når oss som vanligt via våra olika kanaler
Proffscentret: Sockenvägen 289 Årsta.
Öppettider: Vardagar06:00-19:00 Lördagar 10.00-16.00
Telefon: 08-686 93 70
Mail: proffs@kakelspecialisten.se

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

Close