Kakelspecialisten

allt inom kakel och badrum, handla i butik och online.

Vardagar 10.00-19.00, Lördag 10.00-16.00

Åtgärder för att minska trängsel

Kakelspecialisten vidtar åtgärder internt för att hjälpa till och minska smittspridningen. Du som kund ska känna dig trygg och säker att besöka oss. Vill du inte besöka vår butik just nu så finns vi tillgängliga i flera andra kanaler. 

Folkhälsomyndigheten uppmanar alla i samhället att aktivt bidra till att minimera smittspridning av det s.k. Corona-viruset. Kakelspecialisten med personal stöder det till fullo i vårt fortsatta i övrigt normalt dagliga arbete. Vår butik och proffscenter är öppet som vanligt.

Har du frågor inför ditt besök hos oss eller vill komma i kontakt med oss på Kakelspecialisten

Telefon: 08-686 93 60
Mail: 
butik@kakelspecialisten.se
Webshop: webshop.kakelspecialisten.se 

Under rådande omständigheter och av omtänksamhet för såväl dig som kund som våra medarbetare hanterar vi våra kontakter och möten enligt nedan.

  • Om du som kund  har feber, symptom på förkylning med hosta, halsont eller snuva vänta med att besöka oss.

  • I möten & samtal med dig som kund i butiken respekterar vi ett visst fysiskt avstånd. Vi har tejpat upp kring kassadiskar, de visar tydligt vilket avstånd som bör hållas. Vi har också satt upp skyltar som påminner om att hålla avstånd och hålla god handhygien. Vi har nummerlappssystem och du behöver därför inte stå i kö för att vänta på din tur.

  • I våra butikslokaler erbjuder vi dig som kund bra möjligheter till god handhygien, det finns tvål och handsprit för dig att använda. 

  • Vill du inte besöka vår butik så finns vi tillgängliga via telefon, mail, webshop, sociala medier. Vi har goda möjligheter för utkörning av material hem till dig.

  • Vi levererar ut ditt material till bilen om du inte vill gå in till varuutlämningen eller butiken. Här kan du läsa om hur du går tillväga.

  • Butikslokalen är 2800 kvm och det finns stor möjlighet att hålla avstånd till andra besökare i butiken. VI varuutlämningen fins möjlighet att vänta på din tur utanför lokalen. På båda avdelningarna arbetar vi med nummerlappssystem för att undvika trängsel i kö.

  • Maxantal i butiken är 280 st och i Proffscentret/varuutlämningen 25 st.

  • I butiken har vi minst besökare mellan klockan 15-17 och 18-19 på vardagar. Vår butik är 2800 kvm stor så risk för trängsel är minimal även på lördagar då vi har mest besökare.