Lediga tjänster

Butikschef

Kakelspecialisten söker nu en ny butikschef som älskar försäljning och butik. Kakelspecialisten är Skandinaviens största kakel- & badvaruhus. 2800 kvm inspirerande butiksmiljö med fokus på badrum och kakel. Företaget har 50 anställda och finns på två platser i Stockholm. I butiken i Årsta arbetar idag 14 säljare. Det tillkommer extrapersonal på lördagar och under sommarsäsongen. Du kommer tillhöra företagets ledningsgrupp som består av 8 personer. Du svarar och rapporterar till företagets VD.

Tjänsten
Tjänsten som butikschef på Kakelspecialisten innebär ansvaret för butikens försäljning, drift och resultat. Butiksmiljön ska alltid hålla hög klass och vara säljande. Du ska coacha ett säljteam som trivs och som utvecklas och når resultat. Du ska optimera butikens försäljning, kundservice och lönsamhet. Du ska samarbeta med övriga säljavdelningschefer då företagets målgrupper interagerar med varandra och det är viktigt att alla har ett helhetsperspektiv och samarbetar. Du ska även samarbeta med marknadsavdelningen när det gäller events och kampanjer. Som butikschef ska du ha stort intresse för våra produkter och att de exponeras enligt våra riktlinjer.

Vem är du
Vi söker dig som har en öppen och positiv attityd och som brinner för försäljning, service och butik. Du har ett starkt fokus på det optimala kundmötet. Du är duktig på att leda personal, att entusiasmera, stötta, engagera och utveckla våra säljare. Du är tydlig i ditt ledarskap och sätter mål och förutsättningar för att nå dem. Du är en van säljare och kan agera förebild för din personal. Vi vill att du är strukturerad och organiserad.

Bakgrund och kunskaper
Du har flera års erfarenhet av butikschefsarbete, gärna från detaljhandel. Vi ser gärna att du har arbetat inom området inredning eller har intresse för det. Du vet vad det innebär att driva butik och nå försäljningsmål. Du har flera års erfarenhet av att leda personal, du är duktig på att coacha din personal och få dem att växa och nå uppsatta mål.

Det är viktigt att du hanterar det svenska och engelska språket väl.

I denna rekrytering samarbetar Kakelspecialisten i Stockholm AB med Retail recruitment och ansvarig rekryterare Jakob Hemvik. Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen till Kakelspecialisten! 

Ansök här

Visa plattor +