Lediga tjänster

INREDNINGSRÅDGIVARE TILL BUTIKEN

Vi söker en säljdriven inredningsrådgivare som vill vara del av Kakelspecialistens nya inredningsteam i butiken. Arbetet innebär att i bokade möten hjälpa och vägleda våra kunder att skapa sitt drömbadrum eller välja kakel och klinker till andra delar av hemmet. 

Du ansvarar för att varje kund känner sig välkommen och får den bästa tänkbara servicen och kundupplevelsen. Du ska på ett professionellt sätt vägleda kunden från inspiration till order och skräddarsy varje projekt utifrån vad kunden söker. Utöver bokade möten kommer du att arbeta i butiken med besökande kunder då det behövs. 

Vi erbjuder dig ett arbete i Skandinaviens största kakel- & badvaruhus. 2800 kvm inspirerande butik med fokus på badrum och kakel, alltid först med det senaste och från ledande tillverkare. Vi erbjuder ett utvecklande arbete där du självständigt kan driva dina projekt samtidigt som du ingår i ett team för stöd och samarbete om så behövs. Vi är ett stabilt och tryggt företag där vi tar hand om våra anställda. Vi vill att alla mår bra, trivs och tycker det är kul på jobbet. En del av våra förmåner är vårt eget gym, rikskort, sjukvårdsförsäkring och personalrabatter. Vi internutbildar alla våra säljare och rådgivare.

Tillträde är så snart som möjligt. Vi gör urval och håller intervjuer löpande så sök tjänsten direkt om du är intreserad.

Läs mer om tjänsten och sök här

 

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering

 

Läs här om hur Kakelspecialisten hanterar personuppgifter vid rekrytering

 

Visa plattor +