Kakelspecialisten

allt inom kakel och badrum, handla i butik och online.

Vardagar 10.00-19.00, Lördag 10.00-16.00

Svenska kusten

2023-06-15

Svenska kusten

Svenska kusten är Kakelspecialistens koncept där vi samlat kakel, klinker, badrumsinredning och accessoarer som har en känsla av svenskt kustliv. Kulörerna går i naturtoner, grönt och blått. Plattor med kalkstensutseende passar också in här. Känslan är stenig kust med inslag av strand, skog och vatten. Det mesta av materialen känns naturliga.

Svenska kusten skapar bilder av hav, naturfärger, kalksten, strandliv och kustliv. Här hittar du:

Kakel Snö, Kalk, Mossa och Hav. Väggkakel i storlek 7x14 och i fyra naturkulörer. Det mindre formatet passar att sätta i halvförband och har en lantlig stil vilket passar in i konceptet.

Granitkeramik Öland. Granitkeramik med naturtroget utseende av kalksten. Finns i rött, grått och classic. Plattan är mycket lik en riktig kalksten med fossiler och vener. Granitkeramik behöver inte behandlas och är mycket lättskött.

Klinker Patchwork Classic 20x20 cm. En klinker med ett traditionellt mönster som man kan se i gammeldags bolster på landet. Plattan passar på både vägg och golv.

Kakel Kalx Kakel i formatet 10x30 cm och i naturkulörer som grönt, beige och brunt

haven

Haven badrumsmöbler - svensktillverkade i Halland. Designen är minimalistisk och har ett miljötänk. Vackra trämöbler med stenskivor. Vi lyfter gärna fram ekmöblerna i det här konceptet som passar fint in kulörmässigt.

skandinavisk hav

Skandinavisk HAV och OY  Flytande tvål, doftljus, doftpinnar, duschcreme och handlotion med doft av hav. OY doftar ros, vattenmossa och gröna löv.

L:A brukets produkter som flytande tvål, kroppsprodukter m.m. Naturlig och ekologisk hudvård som är tillverkad på västkusten, deras filosofi är innovation driven av naturen