Kakelspecialisten

allt inom kakel och badrum, handla i butik och online.

Vardagar 10.00-19.00, Lördag 10.00-16.00

Personuppgifter

På Kakelspecialisten värnar vi om våra kontaktpersoners personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. I det ingår också ansvaret att ta väl hand om de personuppgifter vi hanterar och använder för att kunna:

  • Identifiera dig som är kund och/eller avtalspart
  • Kontakta dig rörande leverans och order
  • Informera om produktnyheter, tjänster och annan service som vi tror att du som kund eller leverantör kan vara intresserad av.

I vår personuppgiftspolicy förklarar vi hur vi samlar in och använder din personliga information. Den beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. Läs personuppgiftspolicyn i sin helhet som pdf nedan.

Kontaktuppgifter till oss 

Kakelspecialisten i Stockholm AB org.nr 556652-0705, med adress Box 90285 120 24 Stockholm, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter. 

Behöver du få kontakt med oss runt dataskydd når du oss på dataskydd@kakelspecialisten.se 

Vill du veta mer om hur vår koncern, Saint-Gobain, hanterar personuppgifter kan du läsa mer på länk: https://www.nordic.saint-gobain.com/se/privacy-policy 

Du har enligt dataskyddslagstiftningen rätt att inge klagomål på en behandling av dina personuppgifter till Datainspektionen (www.datainspektionen.se)

Fullständig version av Kakelspecialistens personuppgiftspolicy - se pdf.

AVREGISTRERING FRÅN POSTAL MARKNADSFÖRING FRÅN KAKELSPECIALISTEN I STOCKHOLM AB
För att avregistrera dig från postala utskick ber vi dig fylla formuläret nedan. Utskick via e-post och sms har avregistreringslänkar där du direkt kan avregistrera dig.

Hej!
För att avregistrera dig för postala utskick från Kakelspecialisten,  fyll i ditt namn och adress i formuläret bredvid. Har du ett företag fyll i företagsnamn och ev. kundnummer hos oss.

Välkommen att kontakta oss