Kakelspecialisten

allt inom kakel och badrum, handla i butik och online.

Vardagar 10.00-19.00, Lördag 10.00-16.00

Jobba hos oss

MARKNADSKOMMUNIKATÖR
Nu söker vi dig som älskar heminredning och marknadsföring och som vill vara med och utveckla Kakelspecialistens digitala och sociala närvaro. Du kommer att planera, skapa och genomföra innehåll och  marknadsföringsaktiviteter, främst i digitala kanaler.  Kakelspecialisten arbetar just nu med att skapa en starkare digital närvaro med en omnikanalsstrategi och ny e-handel.

Om Kakelspecialisten
Vi säljer och marknadsför kakel , inredningsaccessoarer och badrumsinredning till konsument, hantverkare och arkitekt. Företaget har både fysisk butik och e-handel, där e-handeln är under stark utveckling. Vi är en tight marknadsavdelning på två personer som sköter all marknadsföring både i fysisk butik och digitalt mot våra målgrupper. Företaget har cirka 50 anställda och har sitt säte i Årsta Stockholm, här finns också vår 2800 kvm stora inspirerande butik.

Arbetsuppgifter

 • Ansvara för Kakelspecialistens kanaler i sociala medier. Skapa contentplan, producera eget innehåll och annonsmaterial. Varje vecka uppdatera våra digitala kanaler som Instagram, Pinterest, Facebook.
 • Ta fram inspirerande och engagerande content, bilder och annonser som driver och konverterar trafik till hemsida och e-handel. Tillsammans med marknadschef löpande ta fram planer för kampanjer, teman och lanseringar.
 • Fotografera och filma för att skapa nytt material.
 • Uppdatera e-handel och hemsida med nya produkter. Säkerställa att produktbilder och innehåll stärker varumärket och skapar försäljning.
 • Skapa nyhetsbrev till främst privatkonsument och hantverkare.
 • Kontinuerligt arbeta med SEO
 • Hjälpa till med övriga aktiviteter i t ex i butik, på events, mässor m.m.

Kompetens

 • Minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Goda kunskaper inom digital marknadsföring, Du kan utforma och driva kampanjer i sociala medier inkl. köp, optimering och kampanjhantering.
 • Stort intresse för heminredning, design, färg och form.
 • Du är en säker formgivare, har öga för det visuella och är en duktig skribent.
 • Mycket goda kunskaper i Adobe CS-suite speciellt Photoshop.
 • Ett stort plus är om du är en duktig fotograf.
 • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Om dig
Du är självgående och du har förmåga att strukturera och driva ditt arbete och få saker gjorda.. Du är nyfiken, aktiv och testar gärna nya lösningar och möjligheter. Du behöver vara kreativ, kommunikativ och gärna komma med egna idéer

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en sex månaders provanställning. Placering är I Årsta Stockholm. Tidpunkt för tillträde är så snart som möjligt men enligt överenskommelse.

Ansökan
Välkommen med din ansökan och CV till personal@kakelspecialisten.se så snart som möjligt. Vi intervjuar löpande  Ev. ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av marknadschef Gunilla Eriksson via mail ge@kakelspecialisten.seLäs i pdf:n nedan hur vi hanterar personuppgifter vid rekrytering

Är du intresserad av att arbeta på Kakelspecialisten? Vi drivs av en passion för kakel och badrum och att ge våra kunder det lilla extra. Vi är ett mellanstort företag med familjekänsla. På företaget finns främst tjänster som butikssäljare, proffssäljare och lagerarbetare. Vi har också avdelningar inom IT, marknad, ekonomi, inköp och fastighet. Skicka gärna in en spontanansökan så återkommer vi om det finns en ledig tjänst. 

Skicka till personal@kakelspecialisten.se