Kakelspecialisten

allt inom kakel och badrum, handla i butik och online.

Vardagar 10.00-19.00, Lördag 10.00-16.00

Stambyten & tillval

Stambyten & tillval

Kakelspecialistens stambytes- och tillvalssortiment

Kakelspecialisten erbjuder ett helhetskoncept och arbetssätt för att underlätta för dig som entreprenör vid tillval av kakel och badrumsinredning i samband med t.ex. stambyten och nyproduktion. Vi tar hand om dig och dina kun­der på ett professionellt sätt och gör allt för att tillvalsarbete och leveranser ska vara så smidiga, säkra och kostnadseffek­tiva som möjligt.

  • Vårt urval av kakel, klinker och badrumsinredning i tillvalssortimentet är uppskattade av en bred kundgrupp. Sortimentet har ett förmånligt pris. Kakel och klinker är lagervaror och finns för omgående leverans.
  • Badrumsinredningen har en leveranstid på cirka 2 dagar. 
  • Vi ställer ut prover på valt sortiment på önskad plats så att  bostadsinnehavaren kan se och känna på produkterna. Vid behov ställer vi upp med personal från Kakelspecialis­ten som kan komma med råd och svara på frågor.
  • Vi kan ordna en tillvals- och visningskväll i vår stora butik och tillvalsutställning i Årsta bara för er.
  • Du kan få en egen kontaktperson i butiken för ett projekt. Bostadsinnehavarna kan då boka tid för inredningsrådgivning och inredningsval i vår butik.
  • Vi lägenhetspackar dina leveranser så att du enkelt kan börja med plattsättningen på plats.
  • Vi hjälper dig gärna med fix- och fog till dina projekt också. Varumärken vi arbetar med är Sopro, Bostik och LIP. Hör av dig om du vill ha en offert.

Stambyten och tillval flerbostadshus
Johan Hallgren
08-686 93 34
johan.hallgren@kakelspecialisten.se

Eric Holmblad 
08-686 93 08
eric.holmblad@kakelspecialisten.se

Tillval hus
Ronny Johansson
08-686 93 10
ronny.johansson@kakelspecialisten.se

 

Hej!
Kontakta mig om du vill ha offert eller info om vårt stambytes- och tillvalssortiment och hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt.

Hälsningar
Johan

Välkommen att kontakta oss