Kakelspecialisten

allt inom kakel och badrum, handla i butik och online.

Vardagar 10.00-19.00, Lördag 10.00-16.00

Fräscha upp badrummet

med enkla medel

2023-01-08

Fräscha upp badrummet

Du kan enkelt fräscha upp och förnya badrummet med enkla medel och utan en större renovering. Du kanske har ett badrum som är i ok skick men som du vill uppdatera men inte totalrenovera. Här kommer några enkla tips på vad du kan göra.

1. Gör en djuprengöring av badrummet
Städa ordentligt både kakel och inredning och rengör speciellt fogarna som kan bli lite skitiga med åren. Använd vår produkt Kakel- & fogrent.

2. Måla om fogarna
Har du mycket smutsiga fogar eller är du trött på fogfärgen - du kan enkelt måla om fogen med vår produkt FUF. 

3. Byt blandare
Ett enkelt sätt att förändra och förnya badrummet är att du byter tvättställsblandaren. Byt även takduschen och kombinera de två blandarna i samma färg och modell för enhetligt utseende.

4. Byt handduschen
Ett superenkelt tips är att byta handduschen till en snyggare eller större. Vi har handduschar från Tapwell och Hans Grohe på lager.

5. Limma upp nya tillbehör
Limma upp nya badrumstillbehör i badrummet som krokar, toalettpappershållare, handduksstång m.m. Har du redan tillbehör skruvade i väggen så kan du ta ned dem och fylla hålet med Racofix så att väggen fortfarande är våtsäker. Vi har tillbehör från Miller och Smedbo som du kan limma på vägg.

6. Styla med fina produkter
Sätt in fina tvålar, förvaringsprodukter  tillbehör till handfatet som tandborstmugg och tvålfat m.m. Just nu finns det mycket snyggt i alla från färg, marmor, stilrent m.m. Även doftljus passar bra i badrummet och skapar en härlig känsla och doft.

Blomus

Blomus

7. Byt spegel
Du kan enkelt byta spegel i badrummet. Just nu finns det mycket snygga speglar som är ovala eller har en annorlunda form som t ex Havens speglar. Vill du ha spegel med inbyggd belysning eller ett spegelskåp med belysning bör du kontakta en elektriker för säker elinstallation. 

Haven och INR

Haven och INR

8. Nya härliga handdukar
Textilier i badrummet gör mycket för känslan. Köp nya handdukar i en fräsch vårfärg som grönt, ljuslila eller mintgrön. 

Marc O´Polo

Marc O´Polo

Du hittar alla produkter i vår butik i Årsta eller många av dem online i vår webshop.