Kakelspecialisten

allt inom kakel och badrum, handla i butik och online.

Vardagar 10.00-19.00, Lördag 10.00-16.00

Vi hjälper dig med din privatkund

För dig som arbetar hemma hos privatkunder som plattsättare eller badrumsbyggare

Vi vill gärna stötta och hjälpa dig i ditt arbete med privatkunder som ska renovera sitt badrum. Ibland kan det vara utmanande och omfattande med order på olika varumärken inom badrumsinredning, ritningar på badrummet och även kunna tillgodose kundens alla önskemål.

Det här kan vi hjälpa till med

  • Hänvisa din privatkund att boka tid med en av våra inredningsrådgivare i butiken inför renoveringen. Kunden gör bokningen här på hemsidan. Efter mötet får kunden en 3D ritning som även kan användas som underlag för ditt arbete med plattsättning och byggnation.
  • För dig som är medlem i vår kundklubb SGDS extra så får du 1000 poäng till ditt kundklubbskonto varje gång en privatkund anger ditt företagsnamn vid bokning av inredningsrådgivning.
  • Kakelspecialisten har en 2800 kvm stor butik med kakel och badrumsinredning. Hänvisa gärna din privatkund att besöka butiken och få hjälp med inredningsval. Här säljer vi bland annat 45 olika varumärken inom badrumsinredning.
  • Det mesta av vårt sortiment kakel, klinker, granitkeramik, mosaik, marmor m.m. är lagervara med omgående leverans. Det är bra att veta om din privatkund är sen med sin beställning.
  • Du får kundklubbspoäng på alla dina inköp på Kakelspecialisten, 2 poäng per inköpskrona. Det innebär att du även får poäng när du beställer badrumsinredning och andra beställningsvaror.

Egen kontaktperson i butiken

Har du mycket privatkunder som ska göra inredningsval och behöver hjälp med alla order och sammanställningar. Då kan du få en egen kontaktperson i butiken som hjälper dig med dina projekt och som du kan hänvisa dina kunder till. Kontakta vår butikschef via formuläret nedan.

Hej!
Kontakta gärna oss i butiken om du vill ha en egen kontaktperson eller om du vill veta mer om hur vi kan stötta dig som arbetar hemma hos privatkunder.

Hälsningar
Pernilla
Butikschef

Välkommen att kontakta oss