Kakelspecialisten

allt inom kakel och badrum, handla i butik och online.

Vardagar 10.00-19.00, Lördag 10.00-16.00

Boka inredningshjälp

Boka tid

Få hjälp med badrumsdesign

Är det dags att renovera badrummet eller köket? Du kan då boka egen tid med en av våra inredningsrådgivare i butiken eller vid ett digitalt möte. Vid ett sådant tidsbokat möte kan du i lugn och ro beskriva just ert kakel- och badrumsprojekt. Det spelar ingen roll vilket rum du vill inreda, det kanske handlar  om både kök, badrum, tvättstuga, hall m.m. Vi hjälper dig med inredningsvalen när det gäller kakel, klinker, mosaik, marmor, köksblandare och all typ av badrumsinredning.

Du får 1,5 timmes kostnadsfri hjälp med badrumsplanering och design. Vi hjälper dig hitta rätt produkter för ditt rum, vi planerar, bollar idéer och ritar badrum i 3D*, Vi uppskattar om du är förberedd till mötet, till exempel att du tar med dig måttsatta ritningar på rummen du vill inreda. En fördel är också om du har inspirationsbilder från t ex Pinterest. så att vi får en känsla av vad du gillar för stil.

Butiken är alltid bemannad under öppettiderna med specialister som kan hjälpa dig med inredning även om du inte vill boka tid eller inte hittar passande tid.

Boka tid i kalendern högst upp på sidan, vi använder oss av BokaMeras tjänst. Ange under Plats för möte om du vill ha mötet i vår butik i Årsta eller digitalt.

Följande gäller för rådgivningsmötet:

  • Bokningen avser 1,5 timmars rådgivning och planeringshjälp.
  • Rådgivningen sker i butiken i Årsta eller på ett digitalt möte via Teams.
  • Konsultationen är kostnadsfri.
  • Förbered dig med att ta med ritningar och mått på det utrymme du vill inreda. Bra också om du har inspirationsbilder.
  • Bokar du ett digitalt möte får du gärna maila oss din ritning och ev. inspirationsbilder innan mötet.
  • *Du kan få ditt badrum uppritat i 3D. Kostnad 500:-, dras av vid eventuell order på minst 5000:-. Ritningen görs inte alltid under själva mötet beroende på tid, utan den mailas i så fall hem till dig efteråt tillsammans med en offert.

Observera att butiken alltid är bemannad under öppettiderna med specialister som kan hjälpa dig även om du inte vill boka tid.

Boka tid i kalendern högst upp på sidan, vi använder oss av BokaMeras tjänst. Ange under Plats för möte om du vill ha mötet i vår butik i Årsta eller digitalt.

Hembesök

Du kan även boka ett hembesök istället för ett möte i butiken. Då får du inredningshjälp hemma hos dig. Upplägget är ungefär detsamma som ett möte i butiken men vi tar ut en avgift för hembesöket. Läs mer och boka via länken nedan.