WC

Här hittar du massor med inspiration kring WC till ditt nya badrum. Bläddra igenom bilderna för att hitta det som passar just din stil. Några av de varumärken vi tillhandahåller är Alterna, Duravit, IDO & Flaminia

 • WC

  Vägghängd toalett 5G84 med Hygienic Flush från Gustavsberg

  Denna vägghängda wc har en minimalisk design och passar perfekt i det lilla badrummet. Sitsen har Soft Close/Quick Release.

   

   

 • WC

  Toalettstol Nautic 1500 med Hygienic Flush från Gustavsberg

  En städvänlig wc med minimalistisk design som passar de flesta badrumsinredningar. 

   

   

 • WC

  Stockholm från Globo

  Vakna och återupptäck renheten i designen dag efter dag. Stockholmserien från Globo, vars mjuka kurvor och sofistikerade linjer ger harmoni och enkelhet till badrummet. Resultatet är ett landskap där välbefinnande kombineras med komfort i en skön tidlös skönhet

   

 • WC

  Drift från Imperial

  Exklusiva klassiker från Engelska Imperial som är en av få porslinsproducenter som fortfarande tillverkar i England och tillverkar på klassiskt vis. Serien Drift är inspirerad av 20-tal med golvstående WC med högt monterad cistern. Passar det romantiska och det lantliga badrummet.

   

 • WC

  Vero från Duravit

  Vero är urtypen för minimalistisk form och är en modern klassiker. Vår värld är helt otänkbar utan rektangeln. Det kanske är därför vi är så fästa vid Vero. Hela serien är begränsad till rektangeln. Denna begränsning ger upphov till en massa nya möjligheter och det är därför Vero är en av de mest flexibla serierna någonsin. Med en utgångspunkt i minimalstisk design och med hjälp av Duravits tradition och expertis, imponerar Vero med sin form, funktion och kvalitet.

   

 • WC

  Glow från Ido

  Rimfree design WC-stol från Idos serie Glow har raka och tydliga linjer som gör att den passar i de flesta hem. 

   

> Tillbaka ett steg> Ställ en fråga

Stäng

Close