Kakelspecialisten

allt inom kakel och badrum, handla i butik och online.

Vardagar 10.00-19.00, Lördag 10.00-16.00

Proffsnytt

Senaste nytt för dig som proffskund

Här kan du se senaste produktnyheterna, events, kampanjer, referenser m.m. som kan intressera dig som arbetar med plattsättning eller badrumsbygge.

Då vi i dagsläget inte har en onlineförsäljning för proffskunder så kontakta oss för pris och leverans eller prata med oss när du är inne i Proffscentret. Vi levererar över hela Sverige.

Proffscentret: 08-686 93 70 proffs@kakelspecialisten.se 
Adress: Sockenvägen 289 i Årsta Stockholm

justerbara fötter utomhusklinker

Justerbara fötter till 2 cm utomhusklinker

Du vet väl att Kakelspecialisten har ett av marknadens bästa pris på justerbara fötter för läggning av 2 cm utomhusklinker på altan eller uteplats. Till projekt hemma hos privatpersoner eller i offentlig miljö. Nytt för i år är en utomhusklinker i 2 cm som ordinarie lagervara - Betong grey 60x60 cm. Välkommen in till butiken i Årsta för att se sortimentet av utomhusplattor och fötter.

Se mer och ta del av monteringsanvisningar här

Sommarkampanj på verktyg

Vinkelslip  BIHUI AG1200 + diamantklinga ESTHETE 125 1698:- ex moms
Borrset PREDATOR LARGE 1698:- ex moms

Kampanjen pågår 13-30 juni 2024. Gäller så långt lagret räcker. Köp i Proffscentret i Årsta eller kontakta oss via mail/telefon.

 

klinker till stambyten

Klinker till stambyten

Land är en klinker i storlek 10x10 och 20x20 cm i fyra kulörer som passar till stambyten och andra bostadsprojekt. Mycket konkurrenskraftigt pris! 10x10 cm plattan ligger på ark för snabb läggning. Ordinarie lagervara på Kakelspecialisten. Kontakta oss för offert till ditt nästa projekt!

Hej!
Kontakta oss om du vill veta mer om våra proffsprodukter, kampanjer eller om du vill ha en offert till ett jobb.

Hälsningar
Erik

Välkommen att kontakta oss