Kakelspecialisten

allt inom kakel och badrum, handla i butik och online.

Vardagar 10.00-19.00, Lördag 10.00-16.00

Utomhusklinker

Inred utomhus

Att sitta på altanen i kvällssolen och äta en god middag från grillen eller att sitta i trädgården och dricka kaffe bland blommor och blad är något vi nordbor verkligen längtar efter under de mörka månaderna. Nu vill vi också ha det lika genomtänkt och inrett i trädgården som vi har det inomhus.

Tanken med Kakelspecialistens utomhusklinker är att få in den moderna och designade inredningsstilen som vi idag ser i hemmen, nu även i trädgården, på altanen eller på balkongen. Heminredningen flyttar helt enkelt ut!

Vi förordar gärna att du använder plattor ur samma serie inne som ute, vilket gör att du får en enhetlig känsla både inne och ute. Många av de utomhusklinker vi har finns även i 1 cm inomhusklinker

Det viktigaste är såklart själva utomhusklinkern som finns i en mängd olika kulörer, mönster och stilar, och som dessutom har alla de fördelar just en klinker har. Lätt att rengöra, hållbar och slits inte ned eller bleks av solen. Vi hoppas du hittar något som passar just dig och din utemiljö!

Välkommen in i Kakelspecialistens butik i Årsta för att titta och känna på plattorna i vår stora utomhusavdelning som just här är inomhus. 2 cm utomhusklinker är beställningsvara hos oss.

Läggning av utomhusklinker
Hos oss kan du hitta olika lösningar för att lägga utomhusklinker - att lägga i sand, att sätta på fötter eller sätta i fix. Vi säljer ett system med fötter som gör att du enkelt att montera och även flytta plattorna. I systemet finns även en kantlist och olika höjder på fötterna.

För att sätta plattor i sand eller på fötter använder du sk. 2 cm utomhusklinker.

Du kan också limma utomhusklinker med 1 cm tjocklek med fix, då kan du använda många plattor ur vårt lagerförda sortiment.

  • Blue emotion 2 cmBlue emotion 2 cm
  • Block 2 cmBlock 2 cm
  • La RocheLa Roche
  • La Roche 2 cmLa Roche 2 cm
  • Cardoso 2 cmCardoso 2 cm
  • Larix natural 2 cmLarix natural 2 cm
  • Ceppo 2 cmCeppo 2 cm
  • KOS brun 2 cmKOS brun 2 cm

Hej!
Kontakta gärna oss i butiken om du har frågor kring utomhusklinker eller läggning av den här typen av plattor. 

Hälsningar
Tommy

Välkommen att kontakta oss