Kakelspecialisten

allt inom kakel och badrum, handla i butik och online.

Vardagar 10.00-19.00, Lördag 10.00-16.00

Utomhusklinker

granitkeramik utomhus

klinker utomhus

Klinker utomhus

På Kakelspecialisten hittar du ett stort sortiment med utomhusklinker för trädgården, altanen, terrassen och runt poolen m.m. Det här är granitkeramik som är 2 cm i tjocklek och är anpassade för att sättas på justerbara fötter eller läggas i sandbädd. Eftersom plattorna ligger lösa så är det enkelt att flytta eller lyfta på dem, installationen är enkel och snabb och kräver inget underarbete. Plattorna har en strukturerad yta som skyddar mot halka och de blir inte blir hala vid regn och snö.

Stort sortiment med utomhusklinker

Tanken med Kakelspecialistens utomhusklinker är att få in en genomtänkt och designad inredningsstil som vi idag ser i hemmet, nu även utomhus i trädgården eller på balkongen. Heminredningen flyttar ut helt enkelt! I sortimentet finns t ex både granitkeramik för inomhus och utomhus i samma serie vilket möjliggör en enhetlig stil som är genomgående i huset ändå ut i trädgården. Du hittar plattor i alla typer av utseenden allt från kalksten till rustikt. Storlek på uteklinker är främst 60x60 cm men vi har även i 60x90 cm. 

Vi har Betong grey 2 cm 60x60 i lager, övrigt sortiment är beställningsvara. Du hittar bland annat Bricmates hela sortiment utomhusklinker hos oss med cirka 1 veckas leveranstid.

Granitkeramik utomhus

Utomhusklinker i granitkeramik är oerhört tåliga och lätta att hålla rena, det enda som krävs är vatten. Plattorna är färgbeständiga och bleknar inte av solen. De är mycket slitstarka och får inga repor och tål alla typer av fläckar. Plattorna är också frosttåliga så de spricker inte eller förstörs under vintern. Om du sätter plattorna på fötter så möjliggör det kabeldragning och dränering under plattorna.

Kakelspecialisten lagerför ett sortiment med fötter för utomhusklinker, finns i olika höjder. Du kan köpa dem online eller i butiken i Årsta.

norrvange utomhusklinker

Renovera altanen

Har du en altan med trätrall så kan du så kan du på ett enkelt sätt lägga 2 cm utomhusklinker på det genom att behålla träreglarna och skruva fast låga fötter för stabilitet som du sätter plattorna på. Viktigt här är att räkna ut cc-avståndet beroende på plattans storlek och fogbredd för att få rätt cc-avstånd mellan reglarna. Det här är ett arbete som de flesta klarar av själva. Titta gärna på Byggkeramikrådets film hur du kan gå tillväga.

  • Bricmate Norrvange beige 2 cmBricmate Norrvange beige 2 cm
  • Cardoso grigio chiaroCardoso grigio chiaro
  • Bricmate Runö 2 cmBricmate Runö 2 cm
  • Cardoso grigo scuroCardoso grigo scuro
  • Bricmate Norrvange beigeBricmate Norrvange beige
  • La RocheLa Roche
  • La Roche ecru 2 cmLa Roche ecru 2 cm
  • Cardoso 2 cmCardoso 2 cm
  • Ceppo grå 2 cmCeppo grå 2 cm
  • Bricmate Runö Bricmate Runö

Hej!
Kontakta gärna oss i butiken om du har frågor kring utomhusklinker eller läggning av den här typen av plattor. 

Hälsningar
Tommy

Välkommen att kontakta oss