Kakelspecialisten

allt inom kakel och badrum, handla i butik och online.

Vardagar 10.00-19.00, Lördag 10.00-16.00

Japandi

minimalistiskt och naturligt

Japandi inredning
Japandi är en hybrid av japansk och skandinavisk inredning, japandi är det finska ordet för Japan. Looken är minimalistisk, varm och lugnande (zen) med inslag av grafiska mönster och monochroma färger.

I badrummet välj badrumsinredning med rena linjer och undvik mycket mönster och starka kulörer. Inredningen är minimalistisk, enkel och luftig. Om du vill ha mönster så är de svartvita med grafiska teman, det går också att få in gröna accentfärger i den här stilen. Stilen handlar om att rensa bort allt onödigt så inred med exakt de produkter du vill ha med en minimalistisk touch, inredningen ska genomsyras av enkelhet. Duschglaset kan med fördel vara ribbat.

Den naturliga värmen i trä vördas i både japansk och skandinavisk design. Ribbad träklinker är till exempel en detalj som syns mycket här men också vanlig träklinker i både ljust och mörkt trä.

Kit Kat mosaik
Tycker vi tillhör den här stilen, mosaiken kommer från Japan och namnet är hämtat från chokladen med samma namn och form. Kit Kat mosaik finns i många olika kulörer och två storlekar på stavarna.

Japandi färgskala
Välj Skandinaviska svala färger i lugn naturlig färgskala - beige, vitt och  grått. Accentfärger kan vara blått, grönt och vinrött. Gärna matta ytor. I Japan syns mer varma kulörer så mixa gärna in greige, brunt och cremevitt.

Material: Trä, bambu, keramik, krom, glas, betong, taktila material. Ribbat glas, kommod och träklinker.

Alla produkter nedan säljs i butiken, de med länk säljs även online.

Hej!
Kontakta oss om du vill ha hjälp att skapa ett badrum i Japandi stilen.

Hälsningar
Ronny

Välkommen att kontakta oss